Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Bourceanu ştie unde se va juca „finala” FCSB – CFR Cluj! Ce şanse îi dă fostei sale echipe în lupta pentru titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 23:54

Alex Bourceanu ştie unde se va juca „finala FCSB – CFR Cluj! Ce şanse îi dă fostei sale echipe în lupta pentru titlu

Alexandru Bourceanu este fostul căpitan de la FCSB

AS.ro

De când a apărut play-off-ul, FCSB a fost la mâna ei de patru ori înainte de ultimele patru etape. Şi a ratat titlul de fiecare dată. Acum, Alex Bourceanu, fostul căpitan al roş-albaştrilor, crede că echipa lui Toni Petrea va sparge gheaţa. Au trecut 7 ani de când clubul patronat de Gigi Becali nu a mai cucerit titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt doar două puncte între FCSB şi CFR Cluj, iar „Gladiatorul” e ferm convins că finala pentru titlu se va juca la Buzău. Echipa lui Gigi Becali nu e primită nici în Ghencea, unde evoluează CSA Steaua, dar nici pe stadionul Arcul de Triumf.

Alex Bourceanu ştie unde se va juca finala FCSB – CFR Cluj

„Văd FCSB cu şanse foarte bune la titlu. Ultima etapă, care va fi… sper că se va ajunge până acolo. E o luptă în trei, nimeni nu poate decide nimic fără celelalte echipe. CFR Cluj e singura echipă care nu depinde de nimeni.

FCSB are şansa de a juca cu titlul pe masă, într-un joc considerat acasă. La Buzău se joacă meciul cu CFR Cluj! Bineînţeles, trebuia folosit unul dintre stadioanele din Bucureşti. Ghencea, Naţional Arena”, a declarat Alex Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali, convins că FCSB va juca în Ghencea

Gigi Becali s-a săturat de telenovela „FCSB în Ghencea” şi anunţă că echipa sa va juca pe arena de lux finala pentru titlu cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor este dispus să meargă chiar şi la preşedintele Klaus Iohannis pentru a-şi îndeplini obiectivul.

”Direct pe Ghencea o să jucăm. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. cei de la CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Florin Tănase vrea pe Ghencea

Florin Tănase a anunțat din nou că jucătorii de la FCSB vor să joace finala cu CFR Cluj pe Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg!”, a răspuns Tănase.

Despre lupta la titlu, FCSB având în acest moment două puncte sub CFR Cluj și 4 peste CSU Craiova, Tănase a afirmat: „Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în 3, atât timp cât și Craiova are șanse matematic”, a spus Florin Tănase, după Farul – FCSB 0-4.

7 ani au trecut de când FCSB a jucat ultima dată în Ghencea. Pe 22 martie 2015, echipa lui Gigi Becali câștiga cu 4-1 în fața celor de la Viitorul. De atunci, FCSB s-a mutat pe Arena Națională. Au existat însă multe momente când roș-albaștrii n-au putut să joace nici pe cel mai mare stadion al țării, fiind rezervat pentru alte evenimente. Așa a ajuns FCSB să dispute meciuri, în calitate de gazdă, la Giurgiu, Buzău sau Călărăși.

Meciul FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea dovedi decisiv în lupta la titlu, se va juca în perioada 20-23 mai. Conform calendarului secțiilor sportive din cadrul CSA Steaua, stadionul Ghencea va fi liber în perioada respectivă.

Recomandări
  • Alex Bourceanu ştie unde se va juca finala FCSB – CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și