Închide meniul

Protocolul anunţat de Răzvan Burleanu pentru a avea fani la meciuri. "La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 17:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Protocolul anunţat de Răzvan Burleanu pentru a avea fani la meciuri. "La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere"

Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni

Profimedia

"Totul depinde de accesul suporterilor pe stadion. Dacă ni se va permite să avem oameni la meci, atunci ne dorim să mergem la Craiova. Apoi, colegii din Comisia Medicală au lucrat pe un protocol care trebuie respectat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu susţinem ca 500 de spectatori să fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, în baza unui protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere.

Burleanu: Nu vrem ca 500 de înşi să fie la un loc

Biletul nu va fi cumpărat de la stadion, ci printr-un sistem electronic şi va fi printat acasă. Noi oferim sprijinul, iar prioritatea noastră e asigurarea celor mai bune condiţii! Nu vrem ca 500 de fani să fie la un loc. Si partea de mâncare şi de băuturi de pe stadion e foarte bine reglementată", a spus Burleanu. 

Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte să se permită accesul a până la 5000 de fani la meciurile din Liga 1. Anunţul a fost făcut de secretarul general al LPF.

"S-a discutat despre spectatori, iar în următoarele două saptamâni am putea face o evaluare. În iulie se poate vorbi şi de suporteri pe stadioane. Federaţia a venit cu o propunere interesantă, mai exact accesul a 10% din capacitatea stadionului.

Reclamă

Se va o evaluare după două săptămâni, în functie de cum va fi aplicat protocolul actual. Vorbim totuşi de 5000 de oameni pe Arena Naţională. Trebuie să vedem dacă şi cluburile gazdă au capacitatea de a asigura respectarea protocolului medical", a declarat Justin Ştefan.
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și