Închide meniul

Academia Hagi, victorii de lux cu PSG și Atletico Madrid! Puștii „Regelui” au reușit un turneu fabulos în Spania

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 13:07

Academia Hagi, victorii de lux cu PSG și Atletico Madrid! Puștii „Regelui au reușit un turneu fabulos în Spania

Puștii lui Gică Hagi au "anihilat" PSG și Atletico Madrid

academiahagi.ro

Juniorii U13 de la Academia Hagi au făcut show la turneul Madrid Ibercup. Puștii de la Centrul lui Gigă Hagi au obținut rezultate fantastice, reușind să învingă, printre altele, PSG și Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juniorii lui Gică Hagi, născuți în 2009, au reușit un turneu excelent în Spania.

Puștii de la Academia lui Gigă Hagi au învins PSG și Atletico Madrid!

Puștii de la grupa U13 de la Academia Hagi s-au impus contra a două nume sonore din Europa: PSG și Atletico Madrid.

„Echipa Academiei Hagi U13 (jucători născuți după 1 ianuarie 2009) a încheiat, marți după-amiază, partidele din cadrul turneului Madrid Ibercup.

Echipa pregătită de Cosmin Constantin (antrenor), Mihai Stere (director coordonator) și Cristian Cămui (director tehnic) a încheiat faza grupelor pe locul secund în Grupa D și a continuat competiția în turneul Play-OFF Silver (locurile 7-24).

Reclamă

Bilanțul constănțenilor în turneu a fost de 6 victorii și o înfrângere, printre victimele de lux ale Academiei Hagi numărându-se PSG și Atletico Madrid!

Turneul a fost câștigat de Real Madrid, care a dispus cu 4-0 în finală de Juventus Torino.”, a comunicat Academia Hagi, pe site-ul oficial.

Rezultatele obținute de Academia Hagi la turneul Mdrid Ibercup:

vs Rayo Vallecano (Spania) 0-2
vs Belenenses Lisabona K (Portugalia) 2-0
vs CD Samper (Spania) 5-1
vs DL Sports (Columbia) 7-1
vs Belenenses Lisabona J (Portugalia) 4-0
vs PSG (Franța) 2-1
vs Atletico Madrid (Spania) 1-0

Reclamă 4 / 0/3

Juniorii lui Gică Hagi vor merge acum în Portugalia, pentru a participa la Ibercup Cascais (13-16 aprilie). Belenenses Lisabona, Associacao Da Torre și Benfica Lisabona vor fi adversarele constănțenilor, din grupă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și