Închide meniul

Puștiul cumpărat cu 200.000 de euro de FCSB anunță că nu se teme de criticile lui Gigi Becali: "Nu sunt genul care să pună la suflet"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2020, 5:44

Puștiul cumpărat cu 200.000 de euro de FCSB anunță că nu se teme de criticile lui Gigi Becali: "Nu sunt genul care să pună la suflet"

Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

În vârstă de 19 ani, Ștefan Târnovanu nu se teme de presiunea de la FCSB și de eventualele critici venite din partea lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut că se ia domnul Gigi Becali de toți jucătorii, chiar dacă pe finalul anului trecut aveau o serie foarte bună… Opt victorii în ultimele 10 meciuri… Totuși, după un meci mai slab, patronul te critică imediat… Dar e normal dacă el bagă banii…

Eu nu sunt genul care să pună la suflet, încerc să fiu calculat, să nu mă las influențat nici de vorbele bune, nici de critici. Cred că este important la domnul Gigi Becali ca jucătorul să fie constant. Asta o să încerc să fac și eu când voi ajunge acolo, la București!”, a spus Ștefan Târnovanu pentru Fanatik.

Ştefan Târnovanu a fost implicat într-un scandal imens

Ștefan Târnovanu a fost împlicat într-un incident incredibil la naţionala U19 a României.  Acesta i-a fotografiat cardul de credit unui coleg şi apoi l-a folosit pentru a face mai multe cumpărături pe internet. Târnovanu a fost exclus din lot pentru această faptă.

Ștefan Târnovanu a profitat de absenţa din cameră a colegului său, Andrei Cristea, tot portar, la Gaz Metan Mediaş, şi a făcut poze cardului acestuia, pe care apoi l-a folosit online.

Reclamă

Incidentul a avut loc în 2018, între cele două amicale pe care tinerii "tricolori" le-au disputat cu Cipru, ambele câştigate – 2-1 şi 1-0.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și