Închide meniul

Rădoi a dezvăluit un episod uluitor! Momentul în care s-a simţit umilit când era antrenor la FCSB: "Mi-a zis: Mirel, te rog să te aşezi, n-ai voie!"

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 20:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Rădoi a dezvăluit un episod uluitor! Momentul în care s-a simţit umilit când era antrenor la FCSB: "Mi-a zis: Mirel, te rog să te aşezi, n-ai voie!"

SportPictures / PAUL URSACHI via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Actualul selecţioner al României a povestit un episod halucinant, din timpul unei partide. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un moment, într-un meci, când am vrut să-i dau o apă lui Alex Chipciu. I-am dus apa, iar imediat a venit la mine al 4-lea arbitru care mi-a zis: Mirel, te rog să te aşezi, n-ai voie să vorbeşti cu jucătorii! Am încercat să-i spun că nu-i dau decât apă, atât fac! Au trecut 4 ani, dar văd că aceeaşi regulă aplicată atunci la mine nu se mai respectă acum, nu e normal. Cred că ar trebui respectată de toată lumea, nu doar de Rădoi", a spus selecţionerul României la Digi Sport. 

Mirel Rădoi a vorbit şi despre perioada ca jucător la FCSB

Mirel Rădoi a vorbit şi despre perioada în care a jucat pentru FCSB. Actualul selecţioner al României a jucat pentru roş-albaştri între 2000 şi 2009, an în care a plecat la Al Hilal. Rădoi a fost dorit în acea perioadă şi de Inter Milano, însă transferul a picat. 

"Erau banii la fel de frumoşi şi la Inter, dar nu la fel de mulţi! În Golf aveam salariu dublu faţă de ce aş fi luat la Inter. Nu poţi să ştii ce-aş fi făcut în Serie A. Poate jucam câteva meciuri şi pe urmă eram împrumutat în Serie B sau cine ştie unde. Nu era mare lucru să fiu acolo doar că să mă schimb în vestiarul lui Inter. Din ce ştiu, atunci a fost o sumă de transfer negociată cu Steaua (n.r. – actuala FCSB).

Pe urmă, directorul sportiv a zis că nu mai poate să dea suma agreată iniţial pentru că erau nişte plafoane pentru campionatele din estul Europei. Transferul nu s-a mai făcut, până la urmă. Poate e bine aşa, acum am o situaţie care îmi permite să nu mă abat de la principiile mele în cariera de antrenor", a mai spus Mirel Rădoi. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și