Închide meniul

Raed Arafat a anunţat cum se poate reveni la starea de urgenţă, la începutul lui august. Liga 1, afectată

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2020, 11:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Raed Arafat a anunţat cum se poate reveni la starea de urgenţă, la începutul lui august. Liga 1, afectată

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Poate reveni starea de urgenţă

"Criteriul enunțat exemplificativ pentru reintrarea în Stare de Urgență (10.000 de cazuri în 5 zile) ar fi îndeplinit între 1-3 august. Dacă în fiecare zi apar 1.000 de cazuri, atunci arată că 5% dintre ei în următoarele zile va intra în Terapie Intensivă. Este clar că este nevoie să luăm măsuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arafat: Aceste creşteri arată că avem o creştere serioasă

Nu putem să spunem că situația este controlată, mai ales în unele zone ale României. Creşterea cazurilor şi creşterea semnificativă zilnic. Aceste creşteri arată că avem o creştere serioasă, din punct de vedere al răspândirii. 

Clar că avem o răspândire care, în acest moment, nu este nici în platou, nici în scădere. Deci, dacă este în continuă creştere, e clar că situaţia nu este sub control”, a spus Arafat, citat de Libertatea.  

În situaţia în care se va instaura starea de urgenţă pe 3 august, play-off-ul se va termina până la această dată. Acest lucru nu este valabil însă pentru play-out. 

Până acum, s-au desfăşurat 10 etape din play-out şi mai multe meciuri ale lui Dinamo au fost amânate, echipa neputând juca până la 5 august. Astfel, play-out-ul nu ar avea şanse să se termine pe teren. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și