Închide meniul

Randers – CFR Cluj 2-1 | Campioana României este OUT din Europa şi a început „curăţenia”! Un jucător cu patru titluri câştigate în Gruia a fost dat afară. „I-a fost reziliat contractul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2021, 1:02

Randers – CFR Cluj 2-1 | Campioana României este OUT din Europa şi a început „curăţenia! Un jucător cu patru titluri câştigate în Gruia a fost dat afară. „I-a fost reziliat contractul!

Giedrius Arlauskis şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ardelenii sunt fără victorie şi ocupă ultimul loc în grupă. În Danemarca au suferit cea de-a 5-a înfrangere consecutivă în deplasarile din cupele europene. Eliminată şi din Cupa României, gruparea din Gruia rămâne doar cu lupta pentru titlul din Liga 1. A început deja „curăţenia” la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la CFR Cluj

Preşedintele lui CFR Cluj a anunţat, oficial, că Giedrius Arlauskis nu mai este portarul liderului din Liga 1. Se anunţă şi alte plecări.

Arlauskis i-a fost reziliat contractul, nu aş vrea să dezvolt subiectul… Nu este jucătorul CFR-ului în acest moment„, a declarat Cristi Balaj la telekomsport.ro.

România rămâne fără nicio reprezentantă în Europa. CFR Cluj mai are de jucat doar meciul de acasă, cu Jablonec, dar nu mai are nicio şansă să se claseze pe unul dintre primele două locuri din grupa D.

CFR Cluj este liderul Ligii 1 după cele 16 etape din Liga 1. Are opt puncte avans faţă de principala urmăritoare, FCSB. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează confruntarea din Gruia cu Academica Clinceni. Patru victorii la rând, fără gol primit, are CFR în campionatul României.

Reclamă
Citește și:

Giedrius Arlauskis a dat cărţile pe faţă

Cu patru titluri câştigate în Gruia, Giedrius Arlauskis a căzut în dizgraţia conducerii de la CFR Cluj după ce l-a susţinut public pe Marius Şumudică. Accidentat, lituanianul nu a fost inclus pe lista UEFA. Arlauskis l-a enervat şi pe Dan Petrescu, după ce a plecat în Lituania.

Am plecat din cauza situației președintelui Marian Copilu. Suntem prieteni buni, el m-a convins să revin în România. Eu îmi țin cuvântul. Când am văzut că el nu mai e în club, am spus că nici eu nu vreau să mai rămân.

Credeam că îmi voi încheia cariera în România. M-am accidentat la gleznă în timpul meciului cu Young Boys. Am luat o pauză, dar la antrenament m-am lovit din nou. S-a inflamat și a sângerat. Cu Steaua Roșie am luat medicamente și nu nu simțeam nimic când pășeam. La retur, medicamentele nu și-au mai făcut efectul după vreo 30 de minute. Era o durere uriașă. Nu e o accidentare gravă, dar e foarte dureros.

Reclamă 4 / 0/3

I-am spus agentului că aș vrea să merg în Japonia, pentru țară și pentru cultură. Sunt și vedete acolo!”, a spus Arlauskis, potrivit 15min.it.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și