Închide meniul

Rapid a transferat un jucător din naţionala Estoniei. Fotbalistul a fost cucerit de fanii rapidişti: „Le-am arătat familiei și logodnicei imagini cu ei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 20:13 / Actualizat: 27 martie 2023, 18:51

Rapid a transferat un jucător din naţionala Estoniei. Fotbalistul a fost cucerit de fanii rapidişti: „Le-am arătat familiei și logodnicei imagini cu ei

Facebook Rapid

Rapid a transferat un jucător din naţionala Estoniei. Mattias Kait a jucat de 39 de ori în naţionala Estoniei şi a reuşit să marcheze de 8 ori. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat transferul unui mijlocaş din naţionala Estoniei. Mattias Kait a semnat un contract valabil până în 2024. Acesta a fost al patrulea transfer făcut de Rapid în 2022.

Rapid a transferat un jucător din naţionala Estoniei

„Sunt încântat să fiu aici, toată lumea a fost foarte amabilă cu mine, iar prima mea impresie a fost una foarte bună. Știam Rapidul de dinainte să aflu de ofertă, dar după ce am aflat de interesul lor am urmărit 2-3 meciuri. Știu și despre suporteri, chiar le-am arătat familiei și logodnicei imagini cu ei, sunt într-adevăr „nebuni”. Abia aștept să joc pe noul stadion, cu tribunele pline”, a spus Kait pentru fcrapid.ro.

Mihai Iosif a primit întăriri

Mihai Iosif îl are la antrenamente pe fundașul dreapta argentinian Matias Perez Acuna, în vârstă de 27 de ani. A fost cea de-a treia achiziţie a iernii pentru giuleşteni care până acum i-au înregimentat pe atacantul Jakub Vojtus, în vârstă de 28 de ani și pe fundașul dreapta Răzvan Onea, în vârstă de 23 de ani. Acuna a început fotbalul la academia lui Velez Sarfield şi a mai evoluat pentru Quilmes, Tigre, Delfin și Estudiantes. Rapid va fi primul club din afara continentului sud-american.

Citește și:

Argentinianul a semnat pe un an şi jumătate

Fundașul dreapta a semnat un contract valabil un sezon și jumătate cu Rapid, până în vara anului 2023. Poate evolua ca fundaș dreapta, dar și în centrul defensivei. În banda dreaptă a apărării Rapidului va avea concurență serioasă. În prima parte a sezonului, titularul postului a fost Claudiu Belu-Iordache. Săptămâna trecută, giuleștenii l-au adus și pe Răzvan Onea. „Sunt foarte fericit, mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Când am aflat de această oportunitate nu am stat pe gânduri, voiam să ajung cât mai repede. Vreau să îmi cunosc colegii, să facem lucruri bune împreună.

Reclamă

Știam de Rapid că este o echipă ce a promovat, care are trei titluri de campioană, ce are un fotbal foarte bun. Este prima mea experiență în Europa, mi s-a spus despre suporterii Rapidului că sunt fanatici, iar acest lucru m-a încântat”, a spus Matias Perez Acuna, în momentul semnării contractului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și