Închide meniul

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Ciprian Deac, discurs manifest: „Trebuie să ne dăm două palme și să ne trezim!” Declarație savuroasă: „Am fost de mic rapidist, nu pot să șterg cu buretele!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 22:46

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Ciprian Deac, discurs manifest: „Trebuie să ne dăm două palme și să ne trezim! Declarație savuroasă: „Am fost de mic rapidist, nu pot să șterg cu buretele!

Ciprian Deac, în prim-plan în debutul meciului FC Voluntari - CFR Cluj

Mediafax Foto / Paul Ursachi

Ciprian Deac, discurs manifest după Rapid – CFR Cluj 2-0

„Așa e când tratezi fotbalul cum l-am tratat noi. Te pedepsește. Dacă te dăruieși și alergi, poți să bați orice adversar. Noi am intrat pe vârfuri și ne-a costat. Fotbalul nu se mai joacă de mult timp pe hârtie. Dacă muncești, dacă te bați, iei cele 3 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidul e un club mare în România cu o galerie frumoasă. Nu se poate șterge cu buretele. Am fost de mic rapidist. Trebuie să ne trezim, să ne dăm două palme și să ne revenim. Dacă nu muncim ca anii trecuți, nu văd un rezultat pozitiv. Echipele sunt echilibrate, însă se mai joacă. Noi nu tratăm nicio competiție la mișto”, a declarat Ciprian Deac la finalul meciuluil.

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Giuleștenii au făcut spectacol la Mioveni

Rapid – CFR Cluj, capul de afiș al etapei în Liga 1, s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, scor 2-0. Adrian Bălan a fost omul meciului la Mioveni.

Adrian Bălan a reușit prestația sezonului la Mioveni. Atacantul a fost one-man show în meciul cu CFR Cluj. Acesta a deschis scorul, în minutul 27, din pasa lui Alexandru Albu, și a închis tabela, în minutul 55, din pasa lui Sefer.

Puștiul Hindrich, portarul titularizat de Dan Petrescu între buturile ardelenilor, n-a avut nicio șansă în fața vârfului giuleștenilor.

Reclamă

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, cu 30 puncte, la 6 distanță de rivala FCSB. De partea cealaltă, Rapid a urcat pe locul 5, cu 21 de puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și