Închide meniul

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Dragoș Grigore, pregătit pentru derby-ul cu Dinamo: „Am fost înjurat și ca jucător acolo! Le mulțumesc pentru tot, dar acum e important prezentul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 23:28

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Dragoș Grigore, pregătit pentru derby-ul cu Dinamo: „Am fost înjurat și ca jucător acolo! Le mulțumesc pentru tot, dar acum e important prezentul!

Dragoş Grigore

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dragoș Grigore, cu gândul la derby-ul cu Dinamo după Rapid – CFR Cluj 2-0

„Ne merge bine la Mioveni, e un pic cam departe, e greu și pentru suporteri, nu au fost în număr mare așa cum ne-au obisnuit, dar s-au bucurat de acasă. O victorie importantă, meritată, nu am fost dominați, ne-am creat șanse de a marca, am avut și posesia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Dinamo mă leagă amintiri plăcute și mai puțin plăcute, le mulțumesc pentru tot ce am trăit acolo. Datorită lui Dinamo am ajuns unde am ajuns, le sunt recunoscător, acum e important prezentul, sunt jucătorul Rapidului.

Nu are importanță dacă voi fi înjurat, am fost înjurat și ca jucător al lui Dinamo, fiecare își exprimă sentimentele așa cum vrea”, a declarat Dragoș Grigore după Rapid – CFR Cluj.

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Giuleștenii au făcut spectacol la Mioveni

Rapid – CFR Cluj, capul de afiș al etapei în Liga 1, s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, scor 2-0. Adrian Bălan a fost omul meciului la Mioveni.

Adrian Bălan a reușit prestația sezonului la Mioveni. Atacantul a fost one-man show în meciul cu CFR Cluj. Acesta a deschis scorul, în minutul 27, din pasa lui Alexandru Albu, și a închis tabela, în minutul 55, din pasa lui Sefer.

Reclamă

Puștiul Hindrich, portarul titularizat de Dan Petrescu între buturile ardelenilor, n-a avut nicio șansă în fața vârfului giuleștenilor.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, cu 30 puncte, la 6 distanță de rivala FCSB. De partea cealaltă, Rapid a urcat pe locul 5, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și