Închide meniul

Rapid – CFR Cluj | Adrian Bălan, one-man show la Mioveni! Atacantul a reușit o „dublă” de senzație împotriva campioanei României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2021, 22:23

Rapid – CFR Cluj | Adrian Bălan, one-man show la Mioveni! Atacantul a reușit o „dublă de senzație împotriva campioanei României

Adrian Bălan, "dublă" de senzație în Rapid - CFR Cluj

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Bălan, „dublă” de senzație împotriva campioanei României

Adrian Bălan a reușit prestația sezonului la Mioveni. Atacantul a fost one-man show în meciul cu CFR Cluj. Acesta a deschis scorul, în minutul 27, din pasa lui Alexandru Albu, și a dus scorul la 2-0, în minutul 55, din pasa lui Sefer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puștiul Hindrich, portarul titularizat de Dan Petrescu între buturile ardelenilor, n-a avut nicio șansă în fața vârfului giuleștenilor.

În minutul 70, atacantul a fost schimbat de Mihai Iosif cu Younes Bnou Marzouk.

În urma „dublei” de senzație, Bălan a ajuns la cota 4 în actualul sezon. Acesta mai marcase în prima etapă, în victoria cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, și în etapa secundă, în succesul cu CS Mioveni, scor 2-0.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Adrian Bălan este cotat la 350.000 de euro.

Reclamă

CFR Cluj, al doilea meci din acest sezon în care încasează două goluri

CFR Cluj este la al doilea meci din acest sezon în care primește două goluri. Primul a fost duelul cu FC U Craiova 1948, scor 3-2, din prima etapă.

Campioana României a început în forţă şi a condus cu 2-0. Ciprian Deac (’10) şi Anas Tahiri (’12) au marcat într-un interval de doar trei minute.

Jucătorii oltenilor au încercat să-i salveze debutul lui Adrian Mutu. Juan Bauza (’22) şi William Baeten (’33) au adus egalarea până la pauză. Adrian Petrila a stabilit scorul final (’75).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Bălan, one-man show la Mioveni
  • Atacantul a reușit o „dublă” de senzație împotriva campioanei României

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și