Închide meniul

Rapid – Chindia 1-0 | Dragoș Grigore, impresionat de fanii giuleșteni. „Am câştigat meritat!” Bălan a marcat din şutul unui adversar. „Un gol muncit!” :)

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2021, 0:15

Rapid – Chindia 1-0 | Dragoș Grigore, impresionat de fanii giuleșteni. „Am câştigat meritat! Bălan a marcat din şutul unui adversar. „Un gol muncit! :)

Rapid - Chindia, 1-0, în prima etapă din Liga 1

Hepta

Rapid a învins-o pe Chindia cu 1-0, cu golul lui Adrian Bălan din minutul 57. 15.000 de mii de fani au fost în tribunele Arenei Naţionale. Ei au aruncat torţe şi fumigene şi au întârziat startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Chindia 1-0 | Reacția lui Dragoș Grigore

Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, a fost meritat. Spre final o neatenție putea să ne coste. E bine că am scăpat, o victorie rămâne o victorie.

Cred că mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Combinăm experiența cu tinerețea. Avem mulți tineri, care, alături de cei mai în vârstă, au șansa să crească în valoare.

Atmosfera este foarte frumoasă. Nu cred ca mai este nevoie să vorbim despre asta, toată lumea știe. Mă bucur că au venit suporterii, important e să li se dea libertate în continuare”, a spus Dragoș Grigore, după Rapid – Chindia 1-0

Revenit în Liga 1 după 7 ani, Dragoș Grigore a ales să semneze cu Rapid în detrimentul fostei sale echipei, Dinamo. Probleme uriașe din Ștefan cel Mare l-au întors din drum.

Reclamă

Acum fiecare are dreptul să spună ce dorește. Am avut o discuție cu Dinamo, nu am putut să mă întorc acolo, nu a fost să fie. Nu are rost să mă mai justific de ce am ales Rapidul„, a mai spus Dragoș Grigore.

Adrian Bălan: „O victorie muncită”

Ultima victorie a Rapidului în prima ligă a fost obţinută cu acelaşi scor: 1-0, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ. Edu Oridol a marcat în meciul de pe 11 mai 2015.

Adrian Bălan, care pe atunci juca în Liga 2 la FC Voluntari, a înscris golul cu noroc golul decisiv împotriva Chindiei Târgoviște.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un gol muncit. Înseamnă foarte mult pentru noi. A fost o presiune foarte mare. Mă bucur că suporterii au venit în număr foarte mare și am putut să îi facem fericiți.

Trebuie să mulțumești foarte multă lume. Sunt atâția suporteri pe care trebuie să-i facem fericiți. Poate presiunea ne-am pus-o singuri”, a spus și Adrian Bălan.

Din echipa de atunci, Săpunaru a fost şi acum pe teren. Din lotul din urmă cu 6 ani, portarul Drăghia s-a aflat pe bancă în meciul cu Chindia, iar Daniel Niculae a stat în tribună, din postura de preşedinte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și