Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | Ce a declarat Marius Șumudică după ce suporterii i-au cerut demisia lui Mihai Iosif. A văzut meciul lângă Victor Angelescu

Reclamă

Publicat: 26 februarie 2022, 23:09

Rapid – Dinamo 1-1 | Ce a declarat Marius Șumudică după ce suporterii i-au cerut demisia lui Mihai Iosif. A văzut meciul lângă Victor Angelescu

Marius Șumudică, prima reacție după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Mihai Iosif

Instagram Marius Șumudică

Nici președintele alb-vișiniilor, Daniel Niculae, nu a scăpat de supărarea ultrașilor. Prezent în tribune, Marius Șumudică a urmărit meciul alături de patronul clubului, Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, prima reacție după ce fanii i-au cerut demisia lui Mihai Iosif

Liber de contract și favorit al suporterilor Rapidului, Șumudică anunță însă că nu se va întoarce la echipa lui de suflet.

Nu stau eu să discut de rezultat. A fost un angajament, un meci bun, două galerii frumoase. Nu e problema mea (n.r. că i s-a strigat demisia lui Mihai Iosif), e problema suporterilor. Nu mă întorc„, a declarat Marius Șumudică după Rapid – Dinamo 1-1.

Șumudică a venit pe cel mai mare stadion al României cu fularul Rapidului. L-a avut alături pe el pe liderul fanilor, Gigi „Corsicanu”.

„Șumi-gol” a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la meci. Șumudică, cu fularul alb-vișiniu la gât, a avut un mesaj războinic.

Reclamă

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mihai Iosif, înaintea derby-ului Rapid – Dinamo

Marius Şumudică a răbufnit la adresa lui Mihai Iosif, după ce antrenorul Rapidului i-a folosit numele, într-un mod ironic, la ultimul antrenament al giuleștenilor.

Am auzit că la antrenamentul de ieri, domnul Miță Iosif, care mai are de învățat și mai are de dat mâini cu mulți antrenori cu care eu am dat… Am peste 150 de meciuri în campionatul Turciei, poate Gică Hagi și Lucescu mai au așa ceva.

Iosif la antrenamente voia să le explice un exercițiu jucătorilor de la Rapid și după ce le explică exercițiul respectiv întreabă un jucător: ‘Domnul Iosif, dar nu am mai făcut asta de câteva luni de zile, nu ar trebui să îl lucrăm iar pentru meciul cu Dinamo?’. Și el le răspunde: ‘Lasă, mă, că vin Șumudică sau Mutu și vă explică ei!.

Reclamă 4 / 0/3

Păi, băi, Miță Iosif, mă abțin, mai bine mă abțin. Sunt niște lucruri care nu-și au rostul. Lumea asta e mică, se aude imediat. Eu i-am susținut pe toți din familia Rapidului și nu am avut conflict cu nimeni. Am stat tot timpul separat și nu am vrut să intru în polemici.

Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească așa ceva. Îl rog frumos să nu mai pronunțe numele meu. Aș vrea să rămână Iosif și dacă nu ia campionatul să se ducă singur pe calea ferată pe la Giulești, să plece. Vreau să-l văd pe domnul Iosif cum își pupă degetele și mai bate în bancă să nu ia gol din corner. Îmi plac mult fazele astea”, a spus Marius Şumudică, pentru sport.ro.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și