Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | Flavius Stoican, convins că jucătorii săi s-au descătușat. „E un punct de moral, Dinamo e o echipă foarte iubită”. Ce a spus despre Mihai Iosif

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 23:32

Rapid – Dinamo 1-1 | Flavius Stoican, convins că jucătorii săi s-au descătușat. „E un punct de moral, Dinamo e o echipă foarte iubită. Ce a spus despre Mihai Iosif

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

AS.ro

Flavius Stoican a fost la un pas să fie demis, dar a reușit să revitalizeze echipa. Alb-roșiii au ajuns pe loc de baraj după ce Gaz Metan Mediaș a fost penalizată drastic din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, după Rapid – Dinamo 1-1: „Un mare merit l-a avut galeria”

E un punct de moral pentru jucători, pentru noi, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Ne dă încredere. Suntem pe un drum bun, am muncit mult și sper să continuăm pe același drum. Cred că mare merit l-a avut și galeria, pentru că au fost faze când fanii ne-au împins din tribune.

Dacă eram puțin mai atenți puteam pleca cu mult mai mult în această seară. A fost păcat că am primit gol atât de repede. Am întâlnit totuși o echipă bună, e un mare merit al antrenorului Mihai Iosif. Rapid joacă fotbal, nu a avut șansă, dar joacă fotbal!

Noi trebuie să avem încredere, să fim realiști, conectați. Ne așteaptă o partidă foarte grea peste mai puțin de 72 de ore. Știam că la noi o să se rezolve lucrurile, Dinamo e o echipă foarte iubită„, a declarat Flavius Stoican după Rapid – Dinamo 1-1.

Rapid a primit un gol de cascadorii râsului în minutul 20. Cosmin Matei a profitat de o gafă de proporții a lui Dandea și l-a învins pe Horațiu Moldovan. Alb-roșiii nu s-au putut bucura decât trei minute. Vojtus a înscris primul său gol pentru giuleșteni din pasa lui Săpunaru.

Reclamă

Echipa lui Mihai Iosif a rămas pe locul 9, cu 37 de puncte. Dinamo se îndepărtează de Gaz Metan Mediaș, care a fost depunctată de Comisia de Disciplină. „Câinii” au acumulat 17 puncte și rămân pe loc de baraj.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și