Închide meniul

Rapid – Dinamo 3-1 | „Dacă a ajuns să îmi fie frică de Clinceni, mă las de fotbal!” Răzvan Grădinaru, discurs apocaliptic: „Retrogradarea e aproape, ne e frică”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2022, 22:53

Rapid – Dinamo 3-1 | „Dacă a ajuns să îmi fie frică de Clinceni, mă las de fotbal! Răzvan Grădinaru, discurs apocaliptic: „Retrogradarea e aproape, ne e frică

Răzvan Grădinaru, discurs realist după Rapid - Dinamo 3-1

Hepta

Răzvan Grădinaru îşi face deja griji pentru viitorul echipei sale, după ce Dinamo a pierdut primul meci din playoff. Acesta a spus că echipa are nevoie de puncte şi preferă să joace slab, dar să câştige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 3-1. Răzvan Grădinaru: „Retrogradarea e aproape”

Ne cerem scuze fanilor, ştiu că meciurile uşor uşor se duc. Să ne îndepărtăm de Clinceni, să prindem barajul. Pentru că acesta este obiectivul. Ne cerem scuze fanilor. Ne pare rău că nu am reuşit să revenim. Unii dintre jucători poate nu rezistă la presiune. Sper ca meciurile viitoare să aducem puncte. Să jucăm prost şi să luăm puncte. Poate unii nu rezistă la presiune, retrogradarea e aproape, ne e frică. Suntem la un club mare şi sperăm să fie din ce în ce mai bine.

Este o greşeală, trebuia să îl scoatem noi din teren. Sper ca data viitoare să nu mai fie greşeli. Sper să fie 0-0 şi dăm gol în minutul 90. Dacă a ajuns să îmi fie frică de Clinceni, mă las de fotbal„, a spus Răzvan Grădinaru după Rapid – Dinamo 3-1.

Rapid – Dinamo 3-1 | Marius Şumudică a dat de pământ cu Dinamo

Marius Şumudică a dat de pământ cu evoluţia celor de la Dinamo. Şumudică e de părere că sunt mulţi jucători de la Dinamo care au o valoare sub cerinţele Ligii 1.

A doua repriză a fost fără faze clare de a marca. S-a văzut că ambele echipe suferă în partea ofensivă. Ori e neputinţă, ori sunt nepregătiţi fizic. Nu s-a văzut dorinţă. Nu poţi să ai 3-1 şi să jocic aşa. Mă aşteptam la mai mult de la Dinamo. O victorie clară a Rapidului. Pentru mine, Ioniţă este jucătorul meciului. Cele 4 goluri din prima repriză au fost înscrise pe greşeli mari.

Reclamă

Nu se poate ca o echipă care vrea să rămână în prima ligă să facă asemenea greşeli. La fel Rapid, la faza asta a fost dezorganizare. Nu am văzut Dinamo aşa de slabă, cu astfel de fundaşi centrali. Nu îmi explic cum ajung astfel de jucători să joace în prima ligă. Să nu îşi doreşti prima repriză să ai o ocazie de gol. Probabil că este şi de pregătire. Mă aşteptam la mult mai multă dorinţă de vicotrie şi săfacă ceva pozitiv„, a spus Marius Şumudică.

Citește și:

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și