Închide meniul
EXCLUSIV

Rapid – Dinamo | Presiune uriașă pentru Mihai Iosif! Avertisment înainte de derby: „Nu știu dacă mai apucă meciul cu Clinceni dacă nu câștigă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2022, 9:37

Rapid – Dinamo | Presiune uriașă pentru Mihai Iosif! Avertisment înainte de derby: „Nu știu dacă mai apucă meciul cu Clinceni dacă nu câștigă!

Mihai Iosif este antrenorul Rapidului

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În ultima perioadă, în contextul în care Rapid a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie, s-a tot vorbit despre înlocuirea lui Mihai Iosif. Deși a primit asigurări de la conducere că nu se pune problema să fie schimbat, Mihai Iosif este avertizat de Florin Manea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători crede că Iosif are nevoie de victorie în derby-ul cu Dinamo pentru a continua la Rapid.

Florin Manea, avertisment pentru Mihai Iosif înainte de Rapid – Dinamo

Eu cred că la playoff șanse nu mai sunt, sper ca Rapid să câștige pentru că are nevoie de aceasta victorie, chiar și Miță are nevoie de această victorie. Eu cred că el este victima propriului succes, de aceea și lumea si-a dorit mai mult neștiind exact ceea ce se întâmplă, neevaluând exact valoarea lotului Rapidului. Mie mi se pare că Rapid are un lot de mijlocul clasamentului. Sută la sută soarta lui Mihai Iosif depinde de meciul cu Dinamo.

Meciul cu Clinceni nu știu dacă îl mai apucă daca pierde cu Dinamo. De obicei, când ești confirmat, atunci trebuie să te îndoiești cel mai tare ca vei mai rămâne. Atâta timp cât nu ai rezultate, antrenorul pleacă”,a spus Florin Manea în exclusivitate pentru AS.ro.

Mihai Iosif s-a săturat de zvonurile despre demitere

Iosif a făcut referire la războiul dramatic din Ucraina și a precizat că discuțiile despre postul său nu își au rostul. Mihai Iosif e pe banca Rapidului din martie 2021. El a reușit să-i promoveze pe giuleșteni și să câștige cinci din primele șase meciuri din Liga 1.

Reclamă

Ultimul succes datează însă din luna decembrie, între timp adunându-se opt etape la rând fără victorie. Rapid a căzut pe locul 7, cu șanse infime la play-off.

„La câteva sute de kilometri de noi bat rachete, sunt lucruri mult mai importante ca informaţiile despre postul meu”, a spus Mihai Iosif, într-o conferință de presă.

Mihai Iosif: „Dinamo e în cea mai bună formă!”

În runda următoare, Rapid are meci cu rivala Dinamo, care se află însă în cel greu moment din istorie. Cu toate acestea, Iosif e convins că echipa lui va avea probleme cu dinamoviștii.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo, probabil, acum e în cea mai bună formă, dar vom da totul pe teren pentru o victorie. Vom juca şi cu un om în plus, cu primul nostru om, suporterii Rapidului. Dinamo s-a întărit, şi-a făcut un lot mai valoros şi numeric, clar sunt în cea mai bună formă. E un meci special că jucăm cu Dinamo. Iosif nu a murit, Rapid nu a murit, jucăm cu Dinamo, un derby de tradiţie a fotbalului românesc.

Ne dorim să câştigăm toate meciurile, dar nu reuşim mereu. Ştim că suporterii sunt senzaţionali, cele mai frumoase două galerii din România şi sper ca şi cei din teren să se ridice la aşteptările dorite. Eu nu mă războiesc cu nimeni, am drumul meu, mă gândesc la meciul de mâine şi la fani să facă un spectacol extraordinar.

Eu mă bucur că sunt pe scaunul de antrenor la Rapid şi savurez fiecare moment. Băieţii trebuie să joace pentru Rapid şi pentru ei, pentru mine joacă familia mea”, a declarat Mihai Iosif.

Citește și:
Recomandări
  • Rapid – Dinamo va fi live text pe AS.ro
  • Mihai Iosif este sub presiunea înaintea derby-ului

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul Vezi toate știrile
Citește și