Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 3-0 | „Am avut asta în minte!” Jakub Vojtus, în culmea fericirii după ce a intrat în istoria noului Giulești. Mesaj pentru rivale. „Nu joci mereu cu un public ca al nostru!”

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 22:53

Rapid – FC Botoșani 3-0 | „Am avut asta în minte! Jakub Vojtus, în culmea fericirii după ce a intrat în istoria noului Giulești. Mesaj pentru rivale. „Nu joci mereu cu un public ca al nostru!

Jakub Vojtus a marcat primul gol oficial pe noul Giulești

Hepta

  • Jakub Vojtus, în culmea fericirii după ce a intrat în istoria noului Giulești
  • Mesaj pentru rivalele din Liga 1

Rapid – FC Botoșani 3-0. Rapidiștii s-au dezlănțuit la primul meci oficial pe noul Giulești. Adrian Mutu a ajuns la patru victorii la rând pe banca formației alb-vișinie. Jakub Vojtus, omul care a deschis scorul, e în culmea fericirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vojtus a marcat în minutul 10, cu o reluare din cinci metri, după o pasă a lui Rareș Ilie. A fost primul gol într-un meci oficial pe noua arenă a Rapidului. Noul stadion din Giulești a fost inaugurat săptămâna trecută cu un amical între Rapid și Poli Timișoara. Arena are 14.000 de locuri, iar modernizarea a costat 39 de milioane de euro.

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Jakub Vojtus, în culmea fericirii după ce a intrat în istoria noului Giulești

„Sunt fericit că am intrat în istorie, pentru că am fost accidentat n-am jucat în amicalul de inaugurare. Am avut asta în minte, să înscriu primul gol pe Giulești. Vreau să-i mulțumesc lui Rareș că mi-a dat pasa acolo. Am meritat victoria, am demonstrat calitatea noastră. Am văzut Giuleștiul la amicalul cu Timișoara, dar nu e la fel de frumos ca un meci oficial. Am avut reacție, toată echipa a fost agresivă.

Reclamă

Trebuie să avem obiectiv, păcat că nu am intrat în play-off. Trebuie să avem continuitate. Publicul e un jucător în plus pentru noi. Fiecare echipă care vine aici o să fie motivată, nu joci mereu pe un stadion plin și cu suporteri ca ai noștri. Sunt fericit pentru Sefer, îi iese și la antrenamente. Clar l-am încurajat, e un jucător tânăr, e primul an pentru el în Liga 1. Vrem să-i ajutăm, azi Sefer a intrat bine în meci”, a spus Vojtus, după meci.

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Echipa lui Mutu s-a dezlănțuit

După golul lui Vojtus, Sefer a dublat” avantajul Rapidului în minutul 62 printr-o bijuterie. Puștiul lui Adrian Mutu a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Jucătorul de 21 de ani a trimis un șut violent, care l-a luat prin surprindere pe Eduard Pap.

Reclamă

Portarul Botoșaniului a atins balonul, dar nu a putut să-l oprească din drumul spre plasă. Mingea s-a oprit aproape de vinclu, moment în care tribunele din noul Giulești au sărit în aer.

Alexandru Albu a închis tabela cu un sfer de oră înainte de final, cu un gol din penalty. S-a terminat 3-0 pentru Rapid, care a devenit noul lider din play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”