Închide meniul

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0 | Cum a comentat Cristi Săpunaru conflictul cu Adrian Mititelu Jr și ce a spus despre șansele la play-off. „Ar fi ceva extraordinar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 22:49

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0 | Cum a comentat Cristi Săpunaru conflictul cu Adrian Mititelu Jr și ce a spus despre șansele la play-off. „Ar fi ceva extraordinar!

Cristi Săpunaru, ironii înainte de FCSB - Rapid

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapid /SPORT PICTURES

Spiritele s-au încins în repriza a doua din derby-ul Rapid – FC U Craiova 1948. O sticlă a fost aruncată pe teren, iar Cristi Săpunaru s-a dus glonț spre sectorul în care se aflau oficialii celor de la FC U Craiova 1948, opt la număr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul giuleștenilor s-a luat la ceartă cu oltenii, dar și cu Adrian Mititelu Jr, care a sărit ca ars după ce Săpunaru a le-a adresat injurii oltenilor. Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii au răbufnit la adresa celor aflați în tribună.

Cristi Săpunaru, despre conflictul cu Adrian Mititelu Jr.

„Nu cred ca a fost un meci urât. A fost un meci frumos. Păcat că stadionul a fost gol. Sunt supărat ca nu reușim să câștigăm. Cred că meritam astăzi victoria.

Să trecem peste acel conflict, nu mai contează, să trecem peste subiectul ăsta. Nu cred că se aștepta nimeni să fim aici, pierdem puncte cu echipele cu care n-ar trebui. Cu Clinceni va fi un meci greu, toate meciurile sunt diferite. E un meci de fotbal, se poate întâmpla orice.

Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare. Dacă reușim să prindem play-off-ul, ar fi ceva extraordinar pentru clubul Rapid. Apoi, anul viitor vrem să construim o echipă puternică”, a spus Cristi Săpunaru, după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Reclamă

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0

Cu toate că a fost o remiză albă, meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948 a fost de-a dreptul spectaculos. Rapidiștii au ratat marile ocazii în prima repriză. Cea mai mare i-a aparținut lui Sefer, care a lovit bara de la vinclul porții lui Mogoșanu, de la peste 35 de metri.

Rapid a început tare și repriza a doua. Cele mai mari ocazii le-a avut Adrian Bălan, care a încercat să înscrie din toate pozițiile, inclusiv din foarfecă. Sefer a prins un alt șut bombă, de această dată din lovitură liberă, dar Mogoșanu a respins din nou.

Apoi a venit rândul oltenilor să iasă la atac. Italianul Andrea Compagno a ratat cea mai mare ocazie. El n-a reușit să-i dea gol lui Horațiu Moldovan din cinci metri, singur în careul Rapidului. La câteva minute după acea fază, Săpunaru s-a luat la ceartă cu Adrian Mititelu Jr. din cauza unei sticle aruncate în teren de pe margine.

Reclamă 4 / 0/3

S-a terminat 0-0 între Rapid și FC U Craiova 1948. Cu această remiză, giuleștenii au urcat pe loc de play-off, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, oltenii lui Adrian Mititelu Jr. rămân pe poziția a 12-a, cu 13 puncte.

Recomandări
  • Rapid – FC U Craiova 1948 0-0
  • Reacția lui Cristi Săpunaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și