Închide meniul

Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil!” Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 22:37

Rapid – FC Voluntari 0-1 | „A fost penibil! Mihai Iosif a răbufnit după a treia înfrângere a Rapidului din acest sezon: „Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho

Mihai Iosif a răbufnit

Hepta

Mihai Iosif a fost extrem de supărat după ce Rapid a pierdut şi partida cu Voluntari. Giuleştenii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în competiţia internă şi au părăsit podiumul. Pe locul trei au urcat chiar ilfovenii, care traversează o serie de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E o supărare mare în cadrul echipei noastre. Dacă până acum am jucat bine, în seara asta cred că am făcut cel mai slab meci din acest campionat. În primul rând, ca să înţeleagă toată lumea, că nu caut niciun alibi, am făcut cel mai slab meci. În rest, aceleaşi lucruri, tertipuri… nu ştiu cine şi ce are cu noi. Repet, nu caut niciun alibi, jocul a fost penibil.

Le-am spus şi jucătorilor, dacă ne uităm la orice repriză din primele…până la meciul cu Craiova, şi la orice repriză la meciul cu Gaz Metan sau Voluntari, veţi vedea diferenţa„, a spus Mihai Iosif, după Rapid – FC Voluntari 0-1.

E o supărare că am pierdut un nou meci acasă. Era un moment care nu o să mai fie în istoria Rapidului, absolut niciodată, asta vă garantez. Clar, datorită celor care am fost atunci, Rapidul este aici pe Arena Naţională. Dar nu vreau să trăim din amintiri, să ridicăm capul sus şi să fim mai atenţi. Milităria…dăm milităria, şoc la echipă, sunt clişee în care nu cred. Trebuie să ne uităm toţi în oglindă. Probabil am intrat puţin pe vârfuri, ne-am pierdut busola un pic şi am ajuns unde suntem”, şi-a continuat Mhai Iosif discursul.

Rapid – FC Voluntari 0-1 | Mihai Iosif a vorbit şi despre viitorul său

Mihai Iosif susţine că nu se teme că va fi demis şi anunţă că are susţinerea conducerii.

Reclamă

„Din partea conducerii am susţinere totală, cu jucătorii sunt foarte ok, dar mai sunt şi lucruri care poate nu sunt corecte. Dar în timp… ăsta este fotbalul, eu sunt corect cu viaţa. Acea suspendare a mea poate a lăsat aşa o oarecare urmă, repet nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho. Dar să vină cu trei ore înainte de meci, după ce am avut două săptămâni de pauză, a a fost un impact. Asta nu scuză cu nimic prestaţia noastră din această seară”, a mai spus Iosif.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și