Închide meniul

Rapid – FCSB 1-0 | „O înfrângere ruşinoasă!” Dinu Todoran, tot mai aproape să fie demis. „Eu sunt vinovatul! Îmi reproșez rezultatele”

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 0:18

Rapid – FCSB 1-0 | „O înfrângere ruşinoasă! Dinu Todoran, tot mai aproape să fie demis. „Eu sunt vinovatul! Îmi reproșez rezultatele

Dinu Todoran, după Rapid - FCSB 1-0

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Rapid – FCSB 1-0
  • Reacția lui Dinu Todoran

Dinu Todoran a spus că își asumă în totalitate rezultatele slabe ale FCSB-ului și că el este principalul vinovat pentru situația în care s-a ajuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran, după Rapid – FCSB 1-0

Este o înfrângere dureroasă pentru că vine într-un meci cu Rapid. Chiar este o înfrângere rușinoasă. Tot timpul antrenorul este vinovat la înfrângeri, îmi doresc mult mai multe din partea lor. Eu sunt vinovatul, eu răspund de rezultate. Astăzi trebuia să câștigăm, vedem pe viitor ce se va întâmpla.

Nu este un început bun, o să analizăm și o să vedem ce avem de făcut. Nu știu, Becali este patronul, el ia decizii. Nu am apucat să vorbesc cu dânsul. Din punct de vedere tehnic am cei mai buni jucători. Este ceva ce nu a mers astăzi.

Reclamă

Îmi reproșez rezultatele de până acum și chiar jocul echipei, nu a arătat până acum”, a spus Dinu Todoran, după Rapid – FCSB 1-0.

Todoran a adunat doar două victorii în Liga 1, tot atâtea egaluri și o înfrângere. Echipa lui a încasat patru goluri și a înscris de șapte ori, mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Reclamă

Pe lângă începutul modest pe plan intern, FCSB-ul lui Todoran a fost eliminată din preliminariile Conference League de amatorii de la Șahtior Karagandy.

Rapid – FCSB 1-0. Giuleştenii, fără gol primit în 5 etape

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a 5-a a Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

În minutul 39, pe un contraatac, Belu Iordache a centrat pe jos în faţa porţii, Alexandru Creţu a deviat balonul în Vinicius şi din jucătorul brazilian mingea a ricoşat în poartă. După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, urmată de Rapid, cu 13 puncte. FCSB este pe locul 4, cu 8 puncte la fel ca Farul şi UTA.

Reclamă 4 / 0/3

FC Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer ’62) – Carnat (Dandea ’88), Bălan (Goge ’88), Hlistei (Moise ’62). Antrenor Mihai Iosif;

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea ’46), S. Şerban – Oct. Popescu (Mamut ’46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan ’46) – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.

Cartonaşe galbene: Hlistei ’26, Carnat ’41, Săpunaru ’64, Morais ’82, Belu Iordache ’84 / Cordea ’17, V. Creţu ’27, Tănase ’66, Şerban ’68, ’84, Radunovici (rezervă) ’72.

Cartonaşe roşii: Sefer ’84 / Şerban ’84.

 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”