Închide meniul

Rapid – FCSB | Continuă războiul declaraţiilor înainte de derby. Florin Tănase: „Până la urmă, jucăm cu o nou-promovată”

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 14:04

Rapid – FCSB | Continuă războiul declaraţiilor înainte de derby. Florin Tănase: „Până la urmă, jucăm cu o nou-promovată

Rapid - FCSB | Continuă războiul declaraţiilor înainte de derby

Hepta

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ultima întâlnire directă a avut loc în 2015

„Ne aşteaptă un derby, ne aşteaptă un meci frumos. E o echipă cu experienţă, cu un antrenor bun, i-a luat din play-out-ul Ligii 2 şi i-a dus pe podiumul Ligii 1. Trebuie să câştigăm, până la urmă jucăm cu o nou-promovată. Nu am jucat decât cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presiunea nu este foarte mare. Este altceva când se vorbeşte toată săptămâna. Jucăm cu o nou-promovată, nu trebuie să picăm într-o capcană. Te ambiţionează acele declaraţii, nu trebuie să vorbim mult şi să o facem pe teren”, a spus Tănase, la conferinţa de presă.

Rapid – FCSB | Dinu Todoran: Va fi spectacol în tribună

Rapid și FCSB nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din februarie 2015. La vremea aceea, echipa lui Gigi Becali încă juca în Ghencea. Derby-ul a fost câștigat de giuleșteni, scor 1-0. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda din Liga 1. Acum, Arena Naţională va fi sold-out pentru duelul din etapa a cincea.

Reclamă

„Avem un meci cu Rapid după 6 ani. Dorim să câştigăm meciul şi să ne facem suporterii fericiţi. Îi aşteptăm să ne susţină. Ne-am pregătit toată săptămâna. Jucătorii sunt dornici să câştige meciul. Sper să fie spectacol pe teren, în tribună sigur va fi”, a spus şi Dinu Todoran.

Rapid va întâlni echipa FCSB, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii 1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul