Închide meniul

Rapid – FCSB „rupe” Arena Naţională. „Credem că o să fie sold-out!”. Câte bilete s-au vândut până acum

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 august 2021, 13:21

Rapid – FCSB „rupe Arena Naţională. „Credem că o să fie sold-out!. Câte bilete s-au vândut până acum

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Fanii giuleşteni au luat foc după eliminarea din Cupa României.

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Rapid – FCSB, duminică, 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul de pe Arena Naţională

Victor Angelescu a anunţat că fanii Rapidului au cumpărat deja 22.000 de bilete. Interesul este în continuare uriaş, astfel că disputa din etapa a 5-a a Ligii 1 poate deveni sold-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB, pe punctul de a se disputa cu casa închisă

Eu zic că am făcut pașii corecți și se vede în momentul de față. Noi ne așteptăm la peste 35.000 de spectatori la meciul cu FCSB. Noi credem că o să fie sold-out, dar nu poți să zici cu exactitate. O să fie și galeria adversă și vor exista niște zone care nu vor fi ocupate. Până de dimineață au fost vândute 22.000 de bilete și mai sunt și 3.000 de abonați. Cred că e primul meci la care vor fi 40.000 de oameni pe stadion„, a declarat Victor Angelescu la PRO X.

Rapid nu a primit niciun gol de la revenirea în Liga 1. Ocupă locul secund, cu 10 puncte, fiind depăşită numai de campioana en-titre CFR Cluj. Nici FCSB nu a pierdut vreun meci în această ediţie de campionat.

Reclamă

Steaua sau FCSB este favorită. Este echipa cu un buget mai mare, a vândut pe zeci de milioane și e normal să fie favorită, dar un derby e un derby, e altceva. Sunt favoriți, e normal„, a mai spus patronul Rapidului.

Mihai Iosif: „Sperăm să iasă un spectacol frumos”

La meciul Rapid – FCSB, suporterii vor putea ocupa 75% din capacitatea arenei, adică aproximativ 40.000 de locuri. Mihai Iosif e încrezător că toate biletele se vor epuiza.

Reclamă

Sunt optimist, e un derby de tradiție, ne respectăm adversarii, ca de altfel pe absolut toți ceilalți, nu avem ironii la adresa lor. Sperăm să iasă un spectacol frumos, atât în teren cât și în tribune. Va fi un meci dificil, o echipă foarte bună. Cu oricine joacă, pleacă favorită. Este una dintre favoritele la titlu, cu siguranță mi-ar conveni un 1-0. Când o să vedeți în tribune o afluență de 35.000 sau 40.000 de spectatori, nu cred că are cum să se numească altcumva decât derby. O să vedeți și în peluza lor suporteri. Este un derby, categoric.

Am avut un start bun de sezon, dar suntem o nou-promovată și obiectivul clubului este salvarea de la retrogradare. Mai nou văd că să luăm campionatul, că putem bate pe oricine. Eu sunt o persoană realistă. Nu pot să neg, ne dorim o clasare cât mai sus, ar fi un bonus pentru noi, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Cel puțin pentru primul an”, a spus Mihai Iosif la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a "înţepat" conducerea: "Îmi e frică de faptul că îi deranjez"
Liga 1 • 11 apr., 23:37
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”
Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului: "Probabil se gândesc că merge şi aşa. Nu ei, ci domnul Becali"
Liga 1 • 9 apr., 23:50
Victor Angelescu a înţepat-o pe FCSB, înainte de finalul sezonului: „Nu e un lucru de urmat. Probabil se gândesc că merge şi aşa”
Conducerea lui Rapid, ultimatum pentru Cristiano Bergodi: "Nu vom ţine cont de clauze". Ce obiectiv i-a rămas italianului
Liga 1 • 9 apr., 19:33
Conducerea lui Rapid, ultimatum pentru Cristiano Bergodi: „Nu vom ţine cont de clauze”. Ce obiectiv i-a rămas italianului
Victor Angelescu a anunţat măsuri fără precedent la Rapid după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 9 apr., 17:39
Victor Angelescu a anunţat măsuri fără precedent la Rapid după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj: „Ne-au dezamăgit!”
18 sancţiuni după FCSB - Universitatea Craiova 2-0
Liga 1 • 8 apr., 12:01
18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0. Anunţul făcut de Jandarmeria Capitalei