Închide meniul

Rapid, foarte aproape să transfere un campion mondial la juniori! + Jucător important cu peste 140 de meciuri în Spania, pe „radarul” giuleștenilor

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 13:55

Rapid, foarte aproape să transfere un campion mondial la juniori! + Jucător important cu peste 140 de meciuri în Spania, pe radarul” giuleștenilor

Rapid, foarte aproape să transfere un campion mondial la juniori

Funsho Bamgboye / Profimedia

  • Rapid, foarte aproape să transfere un campion mondial la juniori

Rapid este foarte aproape să transfere un campion mondial la juniori! Este vorba despre Funsho Bamgboye, o extrema nigeriană de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legitimat în Ungaria, la Mol Fehervar, fotbalistul nigerian a câștigat Cupa Mondială rezervată jucătorilor U17 alături de țara sa.

Rapid, foarte aproape să transfere un campion mondial la juniori!

Imediat după victoria cu Sepsi, Adrian Mutu a confirmat că Rapid s-a înțeles deja cu un fotbalist, purtându-se negocieri și cu alții.

Reclamă

Potrivit digisport.ro., nigerianul Bamgboye este cu un pas și jumătate în Giulești. Omul de atac a înscris 13 goluri și a oferit 19 pase decisive pentru formația din Ungaria, în 105 meciuri jucate.

Celălalt fotbalist important aflat pe „radarul” rapidiștilor este Juanpi, un venezuelean de 28 de ani, mijlocaș ofensiv. Legitimat la o echipă din țara natală în prezent, Juanpi a jucat timp de șapte ani în Spania, pentru Malaga și Huesca. În total, mijlocașul are 146 de meciuri jucate în Spania.

Reclamă

După aventura din Spania, Juanpi s-a transferat la Al Ain, unde a stat doi ani, după care a revenit în Venezuela.

Ilie Dumitrescu, „fermecat” de Rapid după victoria cu Sepsi: „Joc de echipă mare!”. Elogiu pentru Adrian Mutu: „Are un merit extraordinar!”

Ilie Dumitrescu a fost „fermecat” de Rapid, după victoria categorică obținută de giuleșteni împotriva lui Sepsi, scor 3-0, în etapa a 22-a din Liga 1. „Mister” spune că echipa lui Adrian Mutu a prestat „un joc de echipă mare, puternică” și l-a lăudat la scenă deschisă pe „Briliant”.

Rapid a rezolvat meciul în primele 19 minute. Marko Dugandzic a marcat un hat-trick fabulos și a ajuns la 12 goluri în actualul sezon din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

lie Dumitrescu a analizat jocul Rapidului și a găsit numai lucruri bune. Fostul component al Generației de Aur l-a lăudat pe Adrian Mutu pentru că a reușit să-i aducă în Giulești pe Marko Dugandzic și Valentin Costache, foștii jucători de la CFR Cluj.

„Mister” este convins că play-off-ul din acest an va fi cel mai puternic de până acum.

„Mie mi-a plăcut foarte mult Rapid. Mi-a plăcut foarte mult implicarea jucătorilor la tot ceea ce înseamnă faza defensivă, pe urmă Dugandzic, și aici Mutu are un merit extraordinar, relația lui specială cu Neluțu Varga a făcut ca doi jucători de la CFR să ajungă la Rapid, și Costache și Dugandzic.

Bineînțeles, a fost o decizie și acolo deciziile se iau împreună, și Daniel Niculae și Mutu. Ei au fost susținuți și de conducere și uite că Dugandzic arată bine. Au ca soluție și Luckassen. Mie mi-a plăcut abordarea, a fost un început de joc de echipă mare, puternică, cu presiune pe adversar.

Ăsta va fi cel mai puternic play-off din istoria Ligii 1″, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

 

 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Liga Campionilor • 13 apr., 9:43
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru