Închide meniul

Rapid pregăteşte marea lovitură. Anunţ despre milionarul care este în negocieri pentru a cumpăra 49% din acţiunile clubului: „Se poate lupta cu Gigi Becali!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2022, 10:16

Rapid pregăteşte marea lovitură. Anunţ despre milionarul care este în negocieri pentru a cumpăra 49% din acţiunile clubului: „Se poate lupta cu Gigi Becali!

Finala Cupei României se va juca pe stadionul Giuleşti

Facebook / FC Rapid 1923

Rapid primeşte un ajutor financiar uriaş. Victor Angelescu l-a convins pe Dan Şucu să investească la clubul din Giuleşti şi este pregătit să îi vândă omului de afaceri 49% dintre acţiuni. Fostul preşedinte al alb-vişiniilor, Dinu Gheorghe, anunţă că Gigi Becali va avea concurenţă în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România e în negociari avansate pentru a investi la echipa de seniori a Rapidului. Acesta ajută deja financiar grupele de juniori ale clubului și e gata să facă o infuzie importantă de capital.

Dinu Gheorghe, convins că Dan Şucu se poate lupta cu Gigi Becali

El va cumpăra cele 49% pe o sumă de bani și pe lângă asta clubul va beneficia și de o infuzie de capital. Am auzit foarte multe lucruri pozitive despre el. Cu Șucu, acționar majoritar, fără nicio discuție (n.r. va ajunge Rapid la un nivel superior). Dacă Șucu vine la Rapid, el se poate lupta cu Gigi Becali, la nivel de București. Nu știu ce avere are unul și ce avere are altul.

Din ce vorbește lumea, Becali este la undeva foarte sus, dar la nivel de fotbal, de investiții în echipe, eu zic că se poate lupta cu Gigi Becali„, a declarat Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

Dan Șucu a fost în discuții și pentru a investi la Farul sau Dinamo. Omul de afaceri are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro.

Reclamă

Cu victorii pe linie de la venirea la Rapid, Adi Mutu are obiective îndrăzneţe pentru sezonul viitor. Jucătorii grupării din Grant au dezvăluit că sunt pregătiţi să se lupte pentru câştigarea titlului.

Victor Angelescu este în negocieri avansate cu Dan Șucu

Actualul patron al alb-vişiniilor, Victor Angelescu, este sigur că, dacă tranzacție va avea loc, Rapid va avea ca obiectiv calificarea în play-off.

Realitatea v-am spus-o. Vorbesc cu domnul Şucu, avem acel proiect în derulare la juniori şi îmi doresc să vină alături de mine. Când se va finaliza… Eu îmi doresc. Normal, să vină acţionar. Eu vorbesc cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul apoi e play-off-ul. Cu un altfel de buget să ne batem pentru play-off. Ăsta e primul obiectiv şi după vedem. N-am avut buget mic nici anul acesta, probabil cu 20-30% ne putem bate la play-off, dar vom avea un buget bun de primele şase echipe„, a declarat Victor Angelescu pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Victor Angelescu, în negocieri cu milionarul Dan Şucu
  • Dinu Gheorghe, anunţ despre ceea ce se întâmplă la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și