Închide meniul

„Rapid sau Dinamo?”. Răspunsul surprinzător dat de Marius Niculae, înaintea derby-ului din play-out

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 martie 2022, 18:11

„Rapid sau Dinamo?. Răspunsul surprinzător dat de Marius Niculae, înaintea derby-ului din play-out

"Rapid sau Dinamo?". Răspunsul surprinzător dat de Marius Niculae

SportPictures / Victor Barbu via Hepta

„Rapid sau Dinamo?”. Răspunsul surprinzător dat de Marius Niculae, înaintea derby-ului din play-out

Marius Niculae a avut un răspuns neașteptat, înaintea derby-ului Rapid – Dinamo, din play-out-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rapid sau Dinamo?”, a fost întrebat Marius Niculae.

Fostul atacant a oferit un răspuns surprinzător, ținând cont că a jucat peste 100 de meciuri pentru „câini” de-a lungul carierei, reuşind să câştige 5 trofee.

„O repriză cu Dinamo şi alta cu Rapid”, a răspuns Marius Niculae.

Explicaţia pentru răspunsul bizar al lui Marius Niculae este reprezentată de relația apropiată pe care o are cu Adrian Mutu, noul antrenor al Rapidului. Cei doi au jucat împreună la Dinamo, la începutul anilor 2000, precum și la naționala României, iar relația lor de prietenie s-a păstrat până în ziua de azi.

Reclamă

Scandal la primul antrenament condus de Dusan Uhrin Jr. la Dinamo, după revenire! Mai mulți jucători s-ar fi încăierat

Dusan Uhrin Jr. a revenit în această săptămână pe banca lui Dinamo, după despărţirea de Flavius Stoican. „Câinii” se pregătesc pentru derby-ul cu Rapid, din prima etapă a play-out-ului, iar tensiunea din vestiar este uriaşă.

Potrivit gsp.ro, mai mulţi jucători ai lui Dinamo s-ar fi încăierat la primul antrenament condus de Dusan Uhrin Jr după revenire.

Florin Răducioiu i-ar fi despărțit pe jucătorii lui Dinamo care s-ar fi încăierat la antrenament

Totul s-ar fi întâmplat în timpul unui joc 11 vs 11, de 3 reprize, în care antrenorul ceh le-a cerut elevilor săi determinare, implicare și ambiție, ca și când ar fi jucat într-un meci oficial, a anunțat digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat, se pare că spiritele s-au încins prea mult și a fost nevoie de intervenția lui Florin Răducioiu pentru a fi calmate. Team-managerul lui Dinamo ar fi intrat pe teren pentru a-i despărțit pe jucătorii nervoși, împreună cu alți membri din staff.

Rapid – Dinamo | Cristi Săpunaru, hotărât înaintea derby-ului de la Mioveni: „Ar fi normal să terminăm play-out-ul pe primul loc!”. Ce a spus despre Adrian Mutu

„Sperăm să ne facem treaba şi să câştigăm. Dacă nici Rapid – Dinamo nu mai e derby, atunci ce e derby? E frustrant, ne-am dorit să fim în play-off. E urât să joci un derby fără spectatori şi mai ales la Mioveni. Nu eu am suspendat suporterii, sunt oameni care vin să vadă meciuri, au şi ei frustrări de zi cu zi, mai aruncă şi ei o petardă, cred că ăsta e spectacolul până la urmă, nu încurajez asta, dar ăştia sunt spectatorii”, a spus Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

El a mai spus că Rapid ar fi trebuit să fie în play-off și a vorbit despre noul antrenor, Adrian Mutu.

„Cluburile decid, nu punem noi antrenorii îl funcţie şi nu îi schimbăm noi. Îl respect pe Adi, am jucat cu el, ştiu cum e ca om, ne dorim să câştigăm fiecare meci.  Cred că Rapid este de play-off, nu de play-out, ar fi o chestie normală să terminăm pe primul loc în play-out. Avem un lot valoros şi asta ne-am propus, dar în fotbal se poate întâmpla orice dacă nu suntem serioşi, atenţi şi răi în sensul bun al cuvântului”, mai spus Săpunaru.

Partida Rapid – Dinamo va avea loc, duminică, de la ora 20.30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și