Închide meniul

Rapid se mută pe un alt stadion! Unde vor juca giuleştenii meciul cu CS Mioveni. Nu mai vor pe Arena Naţională

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 12:37

Rapid se mută pe un alt stadion! Unde vor juca giuleştenii meciul cu CS Mioveni. Nu mai vor pe Arena Naţională

Rapid, obligată să câștige cu CS Mioveni

Jucătorii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

Rapid – CS Mioveni, meciul programat pe 27 noiembrie, se va disputa pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu. Este următorul meci considerat acasă pentru Rapid, în etapa a 17-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se mută pe un alt stadion!

Rapid a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook a clubului. Giuleştenii nu spun însă de ce nu revin pe Arena Naţională din Capitală, stadion pe care şi-a disputat majoritatea partidelor de pe teren propriu în acest sezon. Ultima partidă disputată de formaţia condusă de Mihai Iosif pe cel mai mare stadion din Bucureşti a fost cea cu FC Voluntari, pierdută cu scorul de 0-1, pe 24 septembrie în etapa a 10-a a Ligii 1.

Citește și:

Apoi, cel mai mare stadion al ţării a fost închis pentru fotbal din cauza găzduirii Campionatul Mondial de gaming DOTA 2. Din etapa a 12-a, Rapid şi-a disputat meciurile pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni. Totuşi, de acum Arena Naţională este disponibilă. FCSB – FC Botoşani, programat la 21 noiembrie, în etapa a 17-a a Ligii 1 se va disputa în Bucureşti.

Arena din Giurgiu, gazdă şi pentru Clinceni

Rapid este a doua echipă din Liga 1 care va juca pe stadionul divizionarei secunde Astra Giurgiu. Şi cei de la Academica Clinceni îşi vor disputa pe acest stadion toate meciurile pe care le mai au în calitate de gazde până la finalul acestui an. Partidele din Liga 1 se dispută fără spectatori ca urmare a restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și