Închide meniul

Rapid – Sepsi 1-1 | „Eu sunt ăla prostul!” Mihai Iosif, adus în pragul disperării de arbitraje: „Sunt şi eu om, am o inimă şi îmi doresc să ies sănătos!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 22:32

Rapid – Sepsi 1-1 | „Eu sunt ăla prostul! Mihai Iosif, adus în pragul disperării de arbitraje: „Sunt şi eu om, am o inimă şi îmi doresc să ies sănătos!

Mihai Iosif a plecat de la Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif a ajuns în pragul disperării, după ce Rapid a avut parte de un nou meci în care a avut un om eliminat. Iosif a contestat eliminarea lui Alexandru Albu de către Sebastian Colţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, adus în pragul disperării după Rapid – Sepsi 1-1

Este incredibil. Pregătești meciul și eu sunt ăla prostul. Nu am decât să felicit jucătorii. Nu cedăm. Am vorbit la pauză că nu pierdem acest meci. Nu poți avea aceeași strategie cu un om mai puțin. Îl cunosc de când era copil pe Ioniță. Am avut toți nevoie de gol. Întârzie victoria, al patrulea egal, cu echipe mai sus, mai jos. Jucăm mereu cu un om în minus.

Da, jucăm cu campioana României și încercăm să facem ce putem. Nu știu dacă puteam obține mai multe. Este un lucru extraordinar. Și eu sunt om, am o inimă, un cap și îmi doresc să ies sănătos. Nici nu știi când te aștepți când trăiești la o asemenea intensitate„, a spus Mihai Iosif după Rapid – Sepsi 1-1.

Citește și:

Rapid – Sepsi 1-1. Alexandru Albu, exasperat după al patrulea egal consecutiv

Rapid – Sepsi s-a încheiat 1-1, iar Alexandru Albu este exasperat după al patrulea egal consecutiv. Mijlocașul și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, în minutul 33, când a fost eliminat direct de Sebastian Colțescu.

”N-a fost de roșu, se poate vedea pe reluări. Mi-am pus echipa să alerge mult mai mult. Mă bucur că au putut să scoată un punct. Galbenul a fost primit corect, am recunoscut. Nu a fost de roșu. Secundul tot repeta roșu. Sper să nu fie supărați colegii pe mine. Acesta este blestemul nostru.

Reclamă

Face parte din fotbal. Este primul meu roșu și nu voiam să iau acest cartonaș până nu mă las de fotbal. Suntem într-un colaps, dar ca joc am arătat bine. Toți suntem de vină. Trebuie să fim mai concentrați. Chiar dacă întâlnim campioana, așa și acum mergem la victorie. Eu sper și voi fi lângă colegi. Avem nevoie de puncte și vom face un meci bun”, a declarat Alexandru Albu la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și