Închide meniul

Rapid – UTA Arad 1-1 | Dragoș Grigore, avertisment pentru rivale: ”Merită să fim în play-off!” + Mattias Kait, reverență în fața fanilor: ”E de necrezut atmosfera!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 22:32

Rapid – UTA Arad 1-1 | Dragoș Grigore, avertisment pentru rivale: ”Merită să fim în play-off!” + Mattias Kait, reverență în fața fanilor: ”E de necrezut atmosfera!”

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid

Hepta

Dragoș Grigore, avertisment pentru rivale după Rapid – UTA Arad 1-1

”Suntem mulțumiți pe jumătate. Ne doream să luăm cele trei puncte. E important că am revenit. Probabil meritam să câștigăm. Mai sunt etape de jucat, suntem în obiectiv. Vom încerca să reparăm greșelile pe care le-am făcut. E important să luăm pas cu pas și să ne dăruim cum am făcut-o în prima repriza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La sfârșitul campionatului vom trage linie. Merită să fim în primele șase. Masca este de precauție. Se poate întâmpla orice în timpul meciului. Am acuzat ceva probleme, de aceea am lipsit în prima etapă. Ne gândim la meciul cu Gaz Metan”, a declarat Dragoș Grigore.

Despre remiza de pe Arena Națională a vorbit și Mattias Kait, care le-a mulțumit fanilor giuleșteni pentru susținere.

”Am vrut să câștigăm. Am jucat mai bine, deși eram în inferioritate. E de necrezut atmosfera. A fost o nebunie. A fost extraordinar că toată lumea a încercat să dea totul. Suntem în lupta pentru play-off”, a sups și Mattias Kait.

Rapid – UTA Arad, meci interzis cardiacilor pe Arena Națională

Prima repriză din Rapid – UTA Arad a fost interzisă cardiacilor. Confruntarea de pe Arena Națională a avut o eliminare, un penalty repetat, dar și conflicte între ultrași. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

Reclamă

Nebunia a început în minutul 39, la un cornet al arădenilor, când Junior Morais a respins cu mâna lovitura de cap a lui Batha. Radu Petrescu l-a eliminat pe brazilian, iar penalty-ul a fost acordat de asistentul Ferencz Tunyogi.

Meciul a fost întrerupt minute bune, după ce galeria giuleștenilor a aruncat cu petarde pe teren în timp ce Ubbink încerca să execute penalty-ul. În cele din urmă acesta, acesta a transformat lovitura de la 11 metri, dar a ratat. Totuși, acesta s-a repetat după ce Moldovan nu a stat pe linia porții. De data aceasta, Ubbink a deschis scorul.

La pauză, galeria celor de UTA Arad, care a fost însoțită la meci de ultrașii de la CSA Steaua, s-a aflat în conflict cu suporterii giuleșteni. Forțele de ordine au intervenit de urgență.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și