Închide meniul

Răspunsul lui Toni Petrea pentru Valeriu Iftime, după ce patronul Botoşaniului s-a distrat pe seama celor de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 18 februarie 2022, 13:52

Reclamă
Răspunsul lui Toni Petrea pentru Valeriu Iftime, după ce patronul Botoşaniului s-a distrat pe seama celor de la FCSB

Răspunsul lui Toni Petrea pentru Valeriu Iftime

Hepta

Toni Petrea a venit cu un răspuns imediat pentru omul de afaceri: „Pe cei de la Botoşani îi rog să vină în locul meu. Mulţi doresc postul meu”, a spus antrenorul de la FCSB, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă aș fi acum la FCSB, m-aș distra în România! Ca patron la FCSB, cu lotul lor actual și Croitoru antrenor, la cum gândesc, m-aș distra în campionatul nostru.”, fusese declaraţia de la care a început micul scandal dintre cele două tabere.

Gigi Becali, luat peste picior de Valeriu Iftime

Gigi Becali a cumpărat în ultimii ani cam toţi jucătorii care au confirmat la alte echipe de club din Liga 1. Chiar şi aşa, FCSB nu a mai câştigat titlul de şase ani.

„Cu tot ce are acum FCSB, făceam mai mulți bani. Gestionam, cred, mult mai bine valorile să devină mult mai profitabile pentru club. Man, Coman, Moruțan, toți copiii, din păcate au fost vânduți cu sume mai mici decât ar fi putut. Cel mai bun din România să plece numai pe 10 milioane de euro… cred că nu e mult. Romania poate vinde mai bine.

FCSB, față de Viitorul, culege cei mai buni din țară. Plecau nematurizați. Dacă ținea echipa și juca în Europa, creșteau toți. S-a vândut tinerețea, nu valoarea fotbalistică viitoare. Moruțan nu am crezut că nu pleacă pe măcar 10 milioane de euro. Am avut oferta pe masă, dar am refuzat să cred că nu pleacă pe o sumă mai mare de 10 milioane.”, a mai povestit patronul de la FC Botoşani.

Reclamă

Gigi Becali a renunţat la două transferuri

Gigi Becali a dezvăluit că nu este interesat în acest moment de Joyskim Dawa şi Mateo Susic. Pentru jucătorul Botoşaniului, Gigi Becali făcuse o ofertă de 200.000 de euro, dar pretenţiile lui Iftime (600.000 de euro) l-au făcut să renunţe.

„Mi l-a propus cineva pe Susic, dar nu mă interesează. Nici Dawa nu mă interesează”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali a ratat transferul lui Joyskim Dawa

Valeriu Iftime anunţase încă de miercuri că Gigi Becali îşi poate lua adio de la Joyskim Dawa. Patronul moldovenilor a decis să îl păstreze până la vară pe fundașul de 25 de ani cotat la 550.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi a făcut o ofertă de 200.000 de euro, dar Iftime l-a anunțat că nu discută un eventual transfer fără 600.000 de euro. Între timp, mutarea a picat definitiv, iar Dawa rămâne în Moldova până la finalul sezonului.

”Nu s-a făcut nimic pentru că eu ceream prea mult. Cel puțin după ideile dumnealui, ceream prea mult. El a dat o sumă, am zis că nu vrea acea sumă și asta e. Are oferte la fel de bune din Suedia sau Finlanda, dar nu îl dau acum. Îl dau la vară”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Jucătorul ajuns în august 2021 la Botoşani a adunat 22 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon. El a marcat şi trei goluri, reuşind şi o pasă decisivă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și