Închide meniul

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!”. Ce antrenor ar fi adus în locul lui Toni Petrea: „Aş fi gestionat mai bine valorile clubului”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 12:58 / Actualizat: 14 martie 2023, 23:52

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!. Ce antrenor ar fi adus în locul lui Toni Petrea: „Aş fi gestionat mai bine valorile clubului

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali. Cei doi conducători s-au aflat în mai multe polemici în ultimele zile, în contextul transferurilor dintre cele două cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă aş fi la FCSB, m-aş distra în România!”

Iftime a ieşit cu o nouă declaraţie, la numai câteva zile după ce a dezvăluit că Gigi Becali îi este dator cu 300.000 de euro, pentru transferul lui Moruțan la Galatasaray.

Acum, finanțatorul lui FC Botoșani a explicat cum ar fi arătat FCSB cu el la conducere şi Marius Croitoru pe banca tehnică.

„Dacă aș fi acum la FCSB, m-aș distra în România! Ca patron la FCSB, cu lotul lor actual și Croitoru antrenor, la cum gândesc, m-aș distra în campionatul nostru.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Radio Gold FM.

Citește și:

Gigi Becali, criticat de Valeriu Iftime pentru strategia sa de la FCSB: „Aş fi gestionat mai bine!”

Iftime este de părere că patronul FCSB-ului nu a profitat la maximum, pe piaţa transferurilor, de pe urma jucătorilor pe care i-a avut la dispoziţie.

Reclamă

„Cu tot ce are acum FCSB, făceam mai mulți bani. Gestionam, cred, mult mai bine valorile să devină mult mai profitabile pentru club. Man, Coman, Moruțan, toți copiii, din păcate au fost vânduți cu sume mai mici decât ar fi putut. Cel mai bun din România să plece numai pe 10 milioane de euro… cred că nu e mult. Romania poate vinde mai bine.

FCSB, față de Viitorul, culege cei mai buni din țară. Plecau nematurizați. Dacă ținea echipa și juca în Europa, creșteau toți. S-a vândut tinerețea, nu valoarea fotbalistică viitoare. Moruțan nu am crezut că nu pleacă pe măcar 10 milioane de euro. Am avut oferta pe masă, dar am refuzat să cred că nu pleacă pe o sumă mai mare de 10 milioane.”, a mai povestit patronul de la FC Botoşani.

Gigi Becali a pierdut procesul cu Valeriu Iftime şi îi este dator patronului de la Botoşani 270.000 de euro, după transfrul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Gigi susţine că nu a primit bani de la turci şi că în contract scrie clar că îi va vira banii clubului moldovean când îi va încasa la rândul lui de la başkani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a făcut praf pe cei de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor

Pe de altă parte, Becali i-a făcut o ofertă lui Iftime: dacă vrea banii înainte să îi primească el de la Galatasaray, să îi plătească doar 200.000 de euro, în loc de 270.000 de euro. Iftime nu a fost însă de acord.

„Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte. D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor i-a dat dreptate lui Valeriu Iftime, susţinând că Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate. Becali a dat de pământ cu cei care au luat această decizie, mai ales că, în contractul cu turcii e stipulat că Galata va plăti contribuţia de solidartate

„Câştigat înseamnă când e definitiv. A câştigat în primă fază, la Comisie. În contract scrie că reţine Galatasaray taxa de solidaritate şi a reţinut-o. Şi el spune că trebuie să o dăm noi. Trebuie dat afară. Nu ar trebui nici pe stradă, nu ştie de mama lui. Dacă în contract spune că Galatasaray ţine taxa de solidaritate. Sunt practici. Banii se dau după ce îi primesc.

Nu am primit de la Galatasaray. E la mintea cocoşului. Când primesc de la Galata, atunci îi dau. Îi dau pe măsură ce primesc. Un copil înţelege. I-am spus, am primit 1.1 milioane, îţi dau 9% din banii ăştia. Ce să îi explic, dacă judecătorul i-a dat dreptate lui. Trebuie daţi afară”, a mai spus Becali.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și