Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Hatem Ben Arfa poate ajunge la Rapid: „S-a gândit și se gândește în continuare!” Anunţul făcut de Daniel Niculae

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 20:25

Răsturnare de situaţie! Hatem Ben Arfa poate ajunge la Rapid: „S-a gândit și se gândește în continuare! Anunţul făcut de Daniel Niculae

Hatem Ben Arfa

Profimedia

Hatem Ben Arfa poate ajunge la Rapid

Hatem Ben Arfa este liber de contract şi se gândeşte serios la varianta Rapid. Daniel Niculae, preşedintele giuleştenilor, a explicat că francezul a refuzat mai multe oferte în această perioadă, însă nu şi pe cea a giuleştenilor. Astfel, bucureştenii aşteaptă cu sufletul la gură decizia finală a fostului superstar de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„N-a venit pentru că are o ofertă mai bună din străinătate. Bine, a avut mai multe oferte, pe care le-a refuzat. S-a gândit și se gândește în continuare la varianta Rapid. Mai mult decât atât, nu avem ce să facem”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, PSG şi Real Valladolid sunt echipele pentru care a evoluat Hatem Ben Arfa. La echipa naţională, acesta a strâns 15 apariţii. Potrivit site-urilor de specialitate, cota sa de piaţă este de 3 milioane de euro.

Hatem Ben Arfa şi-ar dori să joace în Ligue 1

Hatem Ben Arfa este aşteptat cu braţele deschise de Rapid, însă mijlocaşul îşi doreşte să evolueze în continuare în Ligue 1, campionat în care s-a simţit cel mai bine de-a lungul carierei.

Hatem Ben Arfa a devenit liber de contract după despărţirea de Bordeaux, iar în ultima perioada s-a discutat intens despre posibilitatea ca acesta să vină la Rapid.

Reclamă

Mijlocaşul a analizat situaţia, iar, potrivit butfootballclub.fr, fostul star al lui PSG vrea să evolueze tot în Ligue 1. Fotbalistul le-a transmis apropiaţilor că aşteaptă o ofertă din primul eşalon al Franţei.

Recomandări

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și