Închide meniul

Raul Rusescu, după ce Steaua a cerut suspendarea lui Alex Chipciu: „Înseamnă că este ceva adevăr în ceea ce a spus el”

Alex Masgras Publicat: 5 octombrie 2023, 18:25

Reclamă
Raul Rusescu, după ce Steaua a cerut suspendarea lui Alex Chipciu: „Înseamnă că este ceva adevăr în ceea ce a spus el

Raul Rusescu, după ce Steaua a cerut suspendarea lui Alex Chipciu

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Raul Rusescu a reacţionat, după ce Steaua a cerut suspendarea lui Alex Chipciu. Declaraţiile fotbalistului de la U Cluj i-au deranjat pe cei din Ghencea, care au cerut suspendarea fostului jucător al lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului dintre Steaua şi U Cluj din Cupa României, Alex Chipciu a avut un discurs dur la adresa formaţiei pregătite de Daniel Opriţa.

Raul Rusescu, după ce Steaua a cerut suspendarea lui Alex Chipciu: „Înseamnă că este ceva adevăr în ceea ce a spus el”

Raul Rusescu, fostul coechipier al lui Alex Chipciu la FCSB, a vorbit despre cererea făcută de clubul din Ghencea. Concret, oficialii CSA Steaua au depus un memoriu împotriva lui Chipciu pentru declaraţiile de la finalul meciului din Cupa României.

Rusescu nu crede că este vorba despre un conflict între foştii jucători de la FCSB şi cei de la CSA Steaua, dar este de părere că declaraţiile lui Chipciu au deranjat oficialii din Ghencea pentru că este vorba de „ceva adevăr” în spusele sale:

„Nu este niciun conflict, noi avem părerea nostră, ei o au pe a lor. Să facă treaba asta (n.r. să ceară suspendarea), dacă asta își doresc să obțină. Să fie sănătoși!

Reclamă

Alex și-a spus părerea, dacă îi deranjează înseamnă că este ceva adevăr în ceea ce a spus el. În tot conflictul ăsta, cel mai mult au avut de suferit jucătorii.

A fost o perioadă de două sezoane și ceva în care s-a jucat cu foarte puțini spectatori, iar jucătorii au avut de suferit. Din fericire, toți cei care vin să susțină acum FCSB știu că aceasta este Steaua, nu-i interesează altceva”, a declarat Raul Rusescu.

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu. „Militarii” au depus un memoriu la Comisia de Disciplină

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii clubului din Ghencea au depus un memoriu la Comisia de Disciplină și etică din cadrul Federației Române de Fotbal, după declarațiile făcute de Alex Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la CSA Steaua infocă Articolul 52 din regulamentul Federației Române de Fotbal, care prevede că un jucător „care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane”, va fi suspendat pentru o perioadă cuprinsă între două și șase etape, după caz.

De asemenea, tot sursa menționată anterior anunță faptul că pedeapsa poate crește la intervalul de 4-8 etape în cazul în care declarațiile făcute de jucător sunt prin intermediul mass-media, așa cum s-a întâmplat în cazul fostului jucător de la FCSB.

Rămâne de văzut însă dacă Alex Chipciu va fi suspendat de către oficialii Federației Române de Fotbal. Un lucru de menționat este și faptul că jucătorul legitimat la Universitatea Cluj și-a cerut scuze pentru derapajul avut la adresa celor de la CSA Steaua, după ultima partidă din campionat jucată de către „șepcile roșii”, cu FCSB. Duelul respectiv s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și