Închide meniul

"Război" de la distanţă între FCSB şi CSA Steaua. Gigi Becali a făcut tactica. "Am ambiţia să îi mai ţin un an în Liga 3"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2020, 15:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
"Război" de la distanţă între FCSB şi CSA Steaua. Gigi Becali a făcut tactica. "Am ambiţia să îi mai ţin un an în Liga 3"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, mesaj tranşant către CSA Steaua

Becali a transmis un mesaj războinic către gruparea pregătită de Daniel Opriţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, un nou atac la adresa celor de la CSA Steaua

FCSB 2 poate juca pe noul stadion din Ghencea împotriva lui CSA Steaua. Gigi Becali este dispus să întărească echipa secundă pentru acel meci.

"Chem înapoi jucătorii împrumutaţi, ca să avem lot. E posibil să jucăm şi noi cu CSA, suntem în Liga a 3-a. Trebuie să facem şi noi echipă, dar nu o să mă axez neapărat pe asta. Nu ma interesează, râd, dar e posibil la momentul ăla să-mi vină o ambiţie să o mai ţin un an pe CSA Steaua în Liga a 3-a", a spus Gigi Becali la Digisport.

Finanţatorul roş-albaştrilor este "la cuţite" şi cu oficialii Federaţiei. Nu este mulţumit de decizia luată de Comitetul Executiv şi va merge la TAS. Becali a pierdut 300.000 de euro pentru că echipa sa nu a mai jucat cu Astra şi a terminat sezonul din Liga 1 pe locul 5.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și