Închide meniul

Război între Becali și Rotaru! ”S-a întâlnit hoțul cu prostul!” vs. ”Îl vindeam direct!” Andrei Vlad, mărul discordiei între cei doi

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 13:57

Război între Becali și Rotaru! ”S-a întâlnit hoțul cu prostul!” vs. ”Îl vindeam direct!” Andrei Vlad, mărul discordiei între cei doi

Gigi Becali, în război cu Mihai Rotaru

Hepta

  • Ce voia să facă Mihai Rotaru cu Andrei Vlad
  • Cum s-a prins Gigi Becali de șmecherie

Război între Becali și Rotaru. Disputa a început după ce patronul FCSB s-a prins că omul cu bani de la Craiova vrea să-l păcălească. Rotaru a recunoscut în direct la TV ce voia să facă, iar Becali i-a dat replica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru susține că avea o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Vlad. Deși golakeeper-ul voia să plece de la FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit, sperând să-l vândă el în străinătate.

Păi stai așa că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Mi s-a parut ciudat încă de la început cand am văzut că Rotaru acceptă din prima. Mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Păi, băi, nea Mihaie de ce să îl dai tu cu 1.500.000 și să nu îl dau eu? Tu ești deștept și eu prost?

Reclamă

Lasă, tată, că îl dau eu că am aflat de unde ai oferta și îl dau eu direct acolo. Eu am vrut să facem pace, dar tu ai crezut că sunt fraier și nu mă prind? Da, Rotaru are dreptate. Eu m-am sucit că am aflat de combinația asta a lor”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Război între Becali și Rotaru

Mihai Rotaru a dezvăluit de ce a acceptat să-l ia pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova. Rotaru avea o ofertă pentru Vlad de 1,5 milioane de euro și voia să-l trimită direct afară.

Reclamă

Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba despre 1,5 milioane de euro.

Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1.1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înțelegere cu cineva de afară.

Reclamă 4 / 0/3

Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu