Închide meniul

„Război” între cele două echipe din Craiova. Numărul abonamentelor vândute, motiv de scandal. „Cele 700 ale noastre sunt reale” / „Vezi-ţi de treabă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 9:15

„Război între cele două echipe din Craiova. Numărul abonamentelor vândute, motiv de scandal. „Cele 700 ale noastre sunt reale / „Vezi-ţi de treabă!

"Război" între cele două echipe din Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova a transmis că fanii au cumpărat 4500 de abonamente pentru sezonul 2021-2022, dar preşedintele celor de la FC U Craiova 1948 a insinuat că totul se datorează faptului că echipa lui Mihai Rotaru ar fi susţinută de primărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Război” între cele două echipe din Craiova

La noi, cele 700 de abonamente cumpărate sunt chiar cele reale, nu cum se vorbește de ceilalți, că sunt susținuți de autoritățile publice, care ar da pe gratis câte o mie de bilete destinate celor ce lucrează la salubritate, la spații verzi, ceea ce nu e rău. Repet, nu e rău, dar sunt două echipe în Craiova și ar putea să fie altfel toată situația”, a declarat Marcel Popescu la digisport.ro.

Replica lui Sorin Cârţu nu s-a lăsat mult aşteptată. Conducătorul Universităţii le-a transmis un mesaj ferm rivalilor din Bănie.

Iar un atac, nu înțeleg, stabilisem să nu ne mai atacăm. Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o dezinformare de genul ăsta. Tot fac referiri la primar, dar nu este corect. Pe noi nu ne interesează, e problema lor de marketing.

Ei dau titulatura de sămânțari celor care vor să vină la fotbal, e modul lor de a se comporta, nu ne interesează. Să-și vadă de treaba lor și de clubul lor. Să nu se uite ce face Universitatea, e o chestie urâtă. Singuri se subapreciază.

Reclamă

Eu în locul lor căutăm problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi, condu tu cum vrei la tine. Sunt peste 4500 de abonați la noi, dar e un trend ascendent. La ei nu știu”, a fost reacția imediată a lui Sorin Cârțu.

Cele două echipe din Craiova vor fi adversare în etapa a 11-a a Ligii 1. Nou-promovata lui Mititelu va debuta în noul sezon pe terenul campioanei CFR Cluj, în timp ce Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și