Închide meniul

Război total pentru semnătura lui Deian Sorescu! Ce „colos” din Liga 1 a pus ochii pe „perla” lui Dinamo. Concurență serioasă pentru FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 20:30

Război total pentru semnătura lui Deian Sorescu! Ce „colos din Liga 1 a pus ochii pe „perla lui Dinamo. Concurență serioasă pentru FCSB

Concurență pentru semnătura lui Deian Sorescufer uriaș

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB, care a vrut să-l transferere pe Deian Sorescu și în vară, are concurență pentru semnătura „perlei” din Ștefan cel Mare. Pe fir ar fi intrat și Universitatea Craiova, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, urmărit de Universitatea Craiova

Deși Dinamo nu și-ar dori să-l lase pe Sorescu la altă echipă din Liga 1, oficialii „câinilor” ar alege ca dinamovistul să ajungă în Bănie decât la rivala de moarte, scrie sursa citată.

Sorescu n-ar fi singurul jucător important care pleacă de la Dinamo la Universitatea Craiova. Același lucru s-a întâmplat și cu Dan Nistor în ianuarie 2020, cel mai bun fotbalist dinamovist de la acea vreme.

Opțiunea numărul 1 pentru Deian Sorescu rămâne însă transferul în străinătate. Acest lucru i-ar conveni și lui Dinamo, care caută însă să obțină cât mai mulți bani de pe urmele jucătorului de 24 de ani.

Deian Sorescu a fost reprimit la antrenamente

Deian Sorescu a fost reprimit în lot de Mircea Rednic, după o şedinţă de urgenţă ce a avut loc sub supravegherea lui Iuliu Mureşan. Administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că lucrurile au reintrat în normal şi că Sorescu s-a pregătit deja alături de colegi.

Reclamă

„Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate, iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Mureşan, citat de fanatik.ro.

Scandalul dintre Rednic şi Sorescu a izbucnit după meciul cu Gaz Metan. Rednic l-a schimbat la pauză şi i-a reproşat mai multe lucruri la final. Conform digisport.ro, fotbalistul ar fi sărit chiar şi la bătaie.

Reclamă 4 / 0/3

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și