Închide meniul

Răzvan Burleanu i-a blocat telefonul lui Gigi Becali: „Am făcut-o cu gândul la el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie”

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 13:20

Reclamă
Răzvan Burleanu i-a blocat telefonul lui Gigi Becali: „Am făcut-o cu gândul la el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie

Răzvan Burleanu i-a blocat telefonul lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă / frftv.ro

Răzvan Burleanu a dezvăluit că i-a blocat telefonul lui Gigi Becali, după mesajele pe care patronul de la FCSB i le-a trimis după Rapid – FCSB 1-0. Becali l-a acuzat pe şeful de la FRF că ar fi responsabil de o campanie împotriva echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am urmărit conferinţa lui de presă. În ceea ce priveşte retragerea, nu este prima oară când vedem asta, s-a retras, s-a reîntors, s-a retras, s-a reîntors. Ce pot să vă descriu despre cum l-am cunoscut eu pe domnul Gigi Becali în această perioadă este un om foarte interesat de propria imagine şi de bani. Cât unul dintre acele elemente va fi acolo, mă îndoiesc că se retrage.

Răzvan Burleanu i-a blocat telefonul lui Gigi Becali

Vă confirm primirea mesajului din noaptea meciului, a doua zi mi-a trimis al doilea mesaj. Mesajele au fost cele comunicate public, dar pot să vă recunosc că i-am blocat domnului Becali numărul de telefon. Nu mai ştiu ce alte mesaje a mai trimis. Dacă a revenit la alte gânduri sau a continuat în aceeaşi direcţie. Am făcut-o cu gândul la el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie.

Profilul unui patron care se consideră stăpân în relaţia cu jucătorii şi antrenorii, care consideră că fiecare om are un preţ pentru a fi cumpărat nu cred că are un viitor în fotbalul european. Dacă domnul Becali îşi doreşte, suntem aici să ne vedem oricând. Am discutat cu domnul Argăseală, i-am spus de deschiderea noastră, nu sunt ranchiunos. Ce condiţie aş avea ca să discutăm mai departe. El face referire la o listă cu arbitrii cărora le-ar fi oferit bani. Să o aducă.

Să îşi aducă aminte de meciul cu Voluntari, când Edjouma trebuia să fie eliminat. Ar trebui să ne amintim de meciul cu U Cluj, în care Şerban trebuia să fie eliminat, la începutul meciului. Sunt sigur că fotbalul s-a curăţat din 2014. Dacă greşelile sunt neintenţionate, intră pe procedura de sancţiune”, a spus Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Valeriu Argăseală nu participă la Adunarea Generală a FRF

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt. Preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, nu participă la Adunarea Generală a FRF. La Adunarea Generală a FRF sunt prezenţi 246 de membri din cei 279 care puteau participa.

Foarte supărat după Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali a anunţat că Valeriu Argăseală nu va mai merge la adunările FRF.

„Tot ce înseamnă reprezentarea cu FCSB cu FRF nu va mai fi. Să facă ei ce Adunări Generale vor. Vali Argăseală nu mai merge la Comitetul Executiv ca să fim sclavi”, spunea, supărat, Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu. Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, preciza Gigi Becali.

„Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie la UEFA. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai! Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii”, tuna patronul FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și