Închide meniul

Răzvan Burleanu a făcut anunțul: Istvan Kovacs, la Comisia de Disciplină! Ce crede președintele FRF despre central

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 8:31

Reclamă
Răzvan Burleanu a făcut anunțul: Istvan Kovacs, la Comisia de Disciplină! Ce crede președintele FRF despre central

Răzvan Burleanu a făcut anunțul: Istvan Kovacs, la Comisia de Disciplină

Răzvan Burleanu, după şedinţa Comitetului Executiv / AntenaSport

Răzvan Burleanu a făcut anunțul: Istvan Kovacs, la Comisia de Disciplină!. Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația centralului, care este criticat de mai mulți oameni din fotbalul românesc pentru deciziile pe care le ia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deciziile arbitrului din Carei au provocat o serie de discuții în lumea fotbalului din țara noastră. Acesta este acuzat că o favoritizează pe CFR Cluj, mai ales după partida dintre ardeleni și Petrolul, când Kovacs nu le-a dat lovitură de la 11 metri ploieștenilor.

Răzvan Burleanu a făcut anunțul: Istvan Kovacs, la Comisia de Disciplină! Președintele FRF crede în nevinovăția centralului

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că Istvan Kovacs va fi audiat de către Comisia de Disciplină după ultimele situații tensionate în care a fost implicat din cauza deciziilor pe care le-a luat de la centrul terenului.

Răzvan Burleanu este totuși de părere că arbitrul din Carei este cel mai bun central din România și crede că Istvan Kovacs își va demonstra nevinovăția în fața Comisiei de Disciplină.

„Am văzut chiar în aceste zile că cineva a citit de pe buzele lui Istvan Kovacs ce i-ar fi transmis unui alt arbitru. Imediat a apărut apoi înregistrarea, ceea ce este un element de apreciere, de transparență și cu siguranță Comisia de Arbitri o va face și în viitor, când vor exista astfel de cazuri sensibile.

Reclamă

Despre subiectul cu Istvan Kovacs și relațiile de la Cluj pot să vă spun că este un proces la Comisia de Disciplină. Mai este doar o chestiune de timp până când părțile vor fi invitate pentru a proba acuzațiile. Sunt sigur că se vor regla și aceste lucruri la nivelul comisiilor juridice”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Burleanu: „Este arbitrul numărul 1 în România”

De asemenea, tot în cadrul aceleiași conferințe de presă, Răzvan Burleanu a fost întrebat dacă centralul ar trebui să fie delegat la meciurile din Liga 1 chiar dacă este anchetat de Comisia de Disciplină. Președintele FRF a menționat că, din punctul său de vedere, Istvan Kovacs este arbitrul numărul 1 în România și că poate fi delegat la orice partidă din țara noastră.

„Din 2014 până în prezent, ca președinte al FRF n-am făcut nicio delegare a niciunui arbitru de fotbal! N-am făcut nicio promovare! Nu m-am implicat la convocările echipei naționale. Dacă va fi să existe delegare la vreun anumit meci, e o întrebare la care președintele Comisiei de Arbitri trebuie să răspundă.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, nu există nicio problemă ca Istvan Kovacs, care este arbitrul numărul unu în România, să poată fi delegat la orice meci din România!”, a mai spus șeful FRF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și