Închide meniul

Răzvan Burleanu a lansat o acuzaţie gravă la adresa lui Gigi Becali: „E supărarea unuia care n-a reuşit să ne cumpere, aşa cum a făcut-o cu alţii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 18:19

Răzvan Burleanu a lansat o acuzaţie gravă la adresa lui Gigi Becali: „E supărarea unuia care n-a reuşit să ne cumpere, aşa cum a făcut-o cu alţii!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Răzvan Burleanu, președintele FRF

Răzvan Burleanu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a lansat un val de atacuri după ce a primit două amenzi din partea FRF. Imediat după ce a primit verdictul, Gigi Becali l-a atacat pe Burleanu, despre care a spus că „se crede stăpân„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a lansat o acuzaţie gravă la adresa lui Gigi Becali

„Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate. În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții.

Pe de altă parte, ar trebui să înțelegem că orice sistem presupune norme și reguli care trebuie respectate de toți participanții. Altfel, ar fi haos. Consider că e rolul oricărei federații să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung”, a spus Burleanu, după ședința Comitetului Executiv de astăzi.

Patronul lui FCSB a primit două amenzi uriașe de la FRF

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca Gigi Becali să fie penalizat din cauza derapajelor sale la adresa arbitrilor.

Lovitură pentru Gigi Becali! Acesta a fost sancționat în două dosare. Prima amendă primită de patronul lui FCSB este în valoare de 10.000 de lei. Pentru că și-a continuat discursurile agresive la adresa arbitrilor, Becali a mai primit o sancțiune, de 20.000 de lei.

Reclamă

Lovitură pentru Gigi Becali! Patronul FCSB, pedepsit dur de FRF

Gigi Becali a fost încadrat la articolul care pedepseşte oficialii cluburilor care folosesc cuvinte jignitoare, aduc atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane în mass-media.

“Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 20.000 lei”, se arată în soluția din cel de-al doilea doasar.

“Articolul 52 – Comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

a) dacă autorul este oficial asimilat (finanţator, sponsor, alţii asemenea), acesta va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancţiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară.

b) În cazul sancţionării oficialilor conform prevederilor alin. 2, lit. b, al prezentului articol, penalitatea aplicată este dela 5000 lei la 200.000 de lei la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului se va stabili prin dublarea sancţiunii aplicată anterior”.

Becali, în război cu Istvan Kovacs

Gigi Becali l-a criticat cel mai mult pe Istvan Kovacs. Patronul lui FCSB a amenințat în multe rânduri că va retrage echipa de pe teren dacă centralul de 36 de ani va mai conduce jocurile roș-albaștrilor.

Becali s-a dezlănțuit după meciul CFR Cluj – FCSB 2-0, din luna decembrie 2020. Roș-albaștrii au avut atunci un penalty neacordat la 0-0, la un henț clar comis de Mario Camora.

„Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Recomandări
  • Răzvan Burleanu, acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali
  • Ce a spus despre patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 VideoMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și