Închide meniul

Răzvan Burleanu, anunț uriaș despre revenirea spectatorilor pe stadioane: „Din discuțiile cu CNSU, am obținut o fereastră! Atunci s-ar putea permite accesul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 19:27 / Actualizat: 3 noiembrie 2021, 21:52

Răzvan Burleanu, anunț uriaș despre revenirea spectatorilor pe stadioane: „Din discuțiile cu CNSU, am obținut o fereastră! Atunci s-ar putea permite accesul

Răzvvan Burleanu este preşedintele FRF

Hepta

„E o pierdere mare să nu jucăm cu spectatori. Din discuțiile cu CNSU, am obținut o fereastră. Începând din 8 noiembrie, s-ar putea permite din nou accesul spectatorilor. Fotbalul ar putea fi folosit drept un exemplu pentru vaccinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nivelul administrației FRF, 95% dintre angajați sunt vaccinați. La nivelul primelor 3 eșaloane avem peste 50% dintre jucători deja vaccinați. În ceea ce privește staff-ul echipelor, vorbim de un pcocent de peste 80%, cu doze complete.

Două cluburi din Liga 2 și trei din Liga 3 au procent 100% de vaccinare, la fel ca și toți membrii staff-urilor de la loturile naționale. În rândul arbitrilor vorbim de un procent de 97,25% la nivelul primei ligi. Avem un singur arbitru nevaccinat, care se află în perioada de recuperare după infectare. În Liga 2, 94.25% dintre arbitri sunt vaccinați, iar în Liga 3 avem peste 84%.

Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis permanent, că fotbalul poate fi un exmplu pentru celelalte sectoare. Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață cât mai aproape de normalitate”, a spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Pe 22 octombrie, s-a decis ca toate competițiile sportive să se desfășoare fără spectatori.

Reclamă

Interzicerea fanilor pe stadioane, criticată dur! Dumitru Dragomir, derapaj la adresa celor care refuză să se vaccineze

Dumitru Dragomir a răbufnit după decizia luată de Guvern prin care se interzice accesul publicului pe stadioane. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal consideră că persoanele vaccinate ar fi trebuit lăsate pe arenele sportive. Mitică Dragomir a avut și o ieșire necontrolată la adresa celor care refuză să se vaccineze.

Dumitru Dragomir a dat exemplul celor de afară. În Spania, Anglia, Franța, Italia sau Germania, competițiile sportive se desfășoară cu spectatori în tribune.

„O tâmpenie mai mare decât asta nu există, să intri în mall, dar să nu ai voie pe stadioane. Cum apărea vaccinul, le dădeam celor care l-au făcut acces pe stadioane, asta făceam prima oară.

Reclamă 4 / 0/3

La Barcelona vedem că sunt spectatori în tribune și ei au fost mai rău ca noi. Trebuia să ne vaccinăm cu toții, inclusiv fotbaliștii.

Luam hotărârea în Comitetul Executiv. Atunci când nu îi convingi pe oameni, iei măsura și, chiar dacă te înjură, știi că ai făcut un lucru bun. Dacă ai făcut treabă bună, te felicită, dacă nu, te dau afară”, a spus Mitică Dragomir, conform realitateasportivă.net.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și