Închide meniul

Răzvan Burleanu, răspuns tăios după criticile primite: „De ce m-au votat dacă mă asemăn cu Vladimir Putin sau Nicolae Ceaușescu?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 18:49

Răzvan Burleanu, răspuns tăios după criticile primite: „De ce m-au votat dacă mă asemăn cu Vladimir Putin sau Nicolae Ceaușescu?

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

Răzvan Burleanu, la un eveniment /SPORT PICTURES

Răzvan Burleanu le-a dat replica contestatarilor, care l-au comparat cu Vladimir Putin sau Nicolae Ceaușescu. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a avut un mesaj clar pentru oamenii din fotbalul românesc care l-au criticat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a fost reales, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte. Toţi cei 266 de membri prezenţi la Adunarea Generală de la Arena Naţională l-au votat pe acesta.

Răzvan Burleanu, răspuns tăios după criticile primite

„Dumneavoastră, când vă uitați la mine, aveți impresia că mă pot asemănăna cu unul dintre cei menționați de dumneavoastră (n.r. – Vladimir Putin și Nicolae Ceaușescu)? I-ați întrebat de ce au votat? Și atunci? Ce pot eu să vă spun? Mi-am propus în următorii 4 ani este să trec mult mai ușor peste criticile nefondate și eu, alături de colegii mei, să fim mai buni de la o zi la altă. Asta e ce ne-am propus.

Nu am urmărit aceste declarații, dar încerc să-mi imaginez la ce faceți referire. Am spus de nenumărare ori că mi-aș fi dorit să am un contracandidat ca să putem avea o dezbatere pe idei, pe viziune de dezvoltare a fotbalului. Și noi avem nevoie de propuneri în ceea ce privește îmbunătățirea proiectelor pe care le avem. Din păcate, nu am avut această oportunitate, astfel că această dezbatere de idei am avut-o tot cu membrii afiliați. Partea bună e că ne-a determinat ca în această perioadă să ne concentrăm atenția exclusiv pe administrație și nu pe câștigarea alegerilor.

Cât despre diferitele reacții, multe dintre ele le-aș putea cataloga ca fiind un adevărat nonsens, n-aș putea să intru mai mult în a acorda anumite opinii, mai ales că am văzut că toți membrii afiliați nu au votat numai echipa noastră, ci toată strategia adoptată anul trecut. Mi-aș fi dorit un contracandidat, am fi fost pregătiți pentru orice candidat, indiferent dacă ar fi fost susținut politic, așa cum a fost acum patru ani în ceea ce îl privește pe contrandidatul nostru principal de la vremea respectivă”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

Sorin Răducanu, în ziua alegerilor FRF: „Ceaușescu, PCR! Ceaușescu, PCR!”

Sorin Răducanu a fost interzis la alegerile de azi de la Federaţia Română de Fotbal, unde Răzvan Burleanu va fi reales preşedinte. Răducanu a protestat în faţa Arenei Naţionale şi l-a comparat pe Burleanu cu Nicolae Ceauşescu.

„Trei steaguri sunt. Sfânta Treime. Trei culori, trei steaguri. Doar o să strig: «Ceaușescu, PCR! Ceaușescu, PCR! Ceaușesc, reales la al 13-lea Congres!». Aici s-a ajuns, din păcate, după 30 de ani. Frații noștri au murit în decembrie ’89 pentru ce?

Pentru ca să vină niște nenorociți să devalizeze România. Și românii noștri dragi tac. Și dacă vin 2-3 inși cu dumneavoastră și cu Iacov aici, dacă venim, știți ce spun? «Ăia sunt nebuni». Nu suntem nebuni, fraților. Luptăm pentru țara asta și pentru copii noștri. Vă pupă tata!”, a spus Sorin Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și