Închide meniul

Răzvan Burleanu, replică acidă pentru contestatarii lui Istvan Kovacs: „Așa a fost și la CFR Cluj – FCSB”. Președintele FRF, anunț despre revenirea lui Ovidiu Hațegan: „Asta am vorbit cu el”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 aprilie 2022, 18:41

Reclamă
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru contestatarii lui Istvan Kovacs: „Așa a fost și la CFR Cluj – FCSB. Președintele FRF, anunț despre revenirea lui Ovidiu Hațegan: „Asta am vorbit cu el

Răzvan Burleanu a fost criticat aspru de Florin Prunea

Răzvan Burleanu, în timpul unei conferințe / Hepta

Răzvan Burleanu a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la meciul istoric Manchester City – Real Madrid 4-3, din semifinalele UEFA Champions League. Președintele FRF a lăudat prestația arbitrului român la centrul duelului de pe Etihad. În plus, Burleanu a anunțat că așteaptă ca Ovidiu Hațegan să revină cât mai repede în arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a avut o prestație excelentă la centrul partidei de lux de pe Etihad. Românul a arbitrat exemplar duelul stelar Manchester City – Real Madrid, 4-3, și a fost lăudat inclusiv de Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, răspuns acid pentru contestatarii lui Istvan Kovacs, după prestația din Manchester City – Real Madrid 4-3

Președintele FRF consideră că Istvan Kovacs a avut o prestație excelentă și la derby-ul CFR Cluj – FCSB, la finalul căruia Dan Petrescu l-a făcut praf pe arbitrul român.

În plus, Răzvan Burleanu a oferit ultimele detalii despre Ovidiu Hațegan, care a suferit un infarct în luna martie. Președintele Federației a dezvăluit că Hațegan își dorește să revină în arbitraj, în ciuda zvonurilor legate de o posibilă retragere.

Burleanu își dorește să-i vadă în continuare pe Ovidiu Hațegan și pe Istvan Kovacs la cel mai înalt nivel al arbitrajului.

Reclamă

„A fost o prezență foarte bună (n.r – despre Istvan Kovacs), la fel cum a fost și în meciul CFR – FCSB, în ciuda tuturor criticilor și acuzațiilor. Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan sunt doi arbitri pe care ne bazăm în anii următori în ceea ce privește reprezentarea fotbalului românesc la cel mai înalt nivel.

Răzvan Burleanu anunță revenirea lui Ovidiu Hațetan: „Obiectivul lui: prezența la Mondial”

Ne așteptăm ca amândoi să fie prezenți la Campionatul Mondial, ceea ce înseamnă că UEFA și FIFA recunosc integritatea arbitrajului românesc. Atunci ar trebui să beneficieze de mult mai multă înțelegere și în campionatul intern.

Kyros Vassaras are un contact constant cu Ovidiu Hațegan. Îl așteptăm să revină cât mai repede, nu numai la nivel intern, ci și internațional. Obiectivul lui trebuie să reprezinte prezența la Campionatul Mondial. Cu siguranță își dorește să revină, acestea au fost ultimele discuții pe care le-am avut eu cu el.”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs, elogiat de celebrul Mark Clattenburg: „Dovadă de arbitraj extraordinar!”

Kovacs a fost elogiat inclusiv de Mark Clattenburg. Celebrul arbitru englez, care a condus finala Euro 2016, a lăudat deciziile luate de român în timpul meciului de pe Etihad.

„Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru de multă vreme.”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Clattenburg consideră că Pep Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească lui Kovacs pentru faza de la golul marcat de Bernardo Silva. Arbitrul român a lăsat excelent legea avantajului după faultul comis asupra lui Zinchenko, iar starul lui City a înscris cu o super-execuție.

Cu puțin timp înainte de golul lui Silva, Istvan Kovacs i-a dat cartonaș galben lui Guardiola pentru proteste. La final, managerul iberic și-a prezentat scuzele pentru reacție.

„Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva.”, a mai spus Clattenburg.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și