Închide meniul

Istvan Kovacs, elogiat de celebrul Mark Clattenburg: „Pep Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească!”. Discurs fabulos la adresa românului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 aprilie 2022, 18:01

Istvan Kovacs, elogiat de celebrul Mark Clattenburg: „Pep Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească!. Discurs fabulos la adresa românului

Istvan Kovacs va arbitra meciul serii din Liga Naţiunilor, Danemarca - Franţa

Istavn Kovacs, în timpul unui meci/ Profimediaimages

Istvan Kovacs a reușit prestația carierei, la centrul meciului de poveste dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3. Arbitrul român a fost lăudat inclusiv de celebrul oficial englez Mark Clattenburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a arbitrat la perfecție meciul de „5 stele” dintre Manchester City și Real Madrid, din turul semifinalelor UEFA Champions League. Centralul român a primit laude din partea multor specialiști atât pe plan intern, cât și extern.

Istvan Kovacs, elogiat de celebrul Mark Clattenburg: „Dovadă de arbitraj extraordinar!”

Kovacs a fost elogiat inclusiv de Mark Clattenburg. Celebrul arbitru englez, care a condus finala Euro 2016, a lăudat deciziile luate de român în timpul meciului de pe Etihad.

„Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru de multă vreme.”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Reclamă

Clattenburg: „Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească lui Istvan Kovacs”

Clattenburg consideră că Pep Guardiola ar fi trebuit să-i mulțumească lui Kovacs pentru faza de la golul marcat de Bernardo Silva. Arbitrul român a lăsat excelent legea avantajului după faultul comis asupra lui Zinchenko, iar starul lui City a înscris cu o super-execuție.

Cu puțin timp înainte de golul lui Silva, Istvan Kovacs i-a dat cartonaș galben lui Guardiola pentru proteste. La final, managerul iberic și-a prezentat scuzele pentru reacție.

„Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva.”, a mai spus Clattenburg.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Kovacs

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid, în semifinalele Champions League.

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un out de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost out în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și