Închide meniul

Răzvan Lucescu, un nou mesaj războinic pentru fanii lui OM, despre care a spus că nu au ce căuta la Salonic: „Am avut dreptate să spun asta. Nu regret nimic”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 aprilie 2022, 18:59

Răzvan Lucescu, un nou mesaj războinic pentru fanii lui OM, despre care a spus că nu au ce căuta la Salonic: „Am avut dreptate să spun asta. Nu regret nimic

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la PAOK Salonic

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

PAOK Salonic şi Olympique Marseille se anunţă un meci de foc, mai ales după incidentele dintre fanii celor două formaţii din Franţa. Chiar la conferinţa de presă de după meci, Răzvan Lucescu a spus că fanii francezi merită să iabă parte de o primire similară.  Înaintea meciului retur, Răzvan Lucescu şi-a întărit afirmaţia şi a spus că nu regretă nimic din ce a spus, chiar dacă a fost pus la zid de francezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii voştri ar fi bine să nu vină (n.r. – la retur)„, au fost cuvintele lui Lucescu care i-au iritat pe francezi.

Nu regret ceea ce am spus. Nu spun că am venit (n.r. – la Marsilia) pentru o petrecere, dar măcar pentru a trăi ceva frumos şi pentru a ne bucura. Şi nu asta s-a întâmplat. Ceea ce am spus a fost corect.

În loc să critice vorbele mele, cei de la Marsilia ar face mai bine să critice ceea ce s-a întâmplat la ei acasă, în două zile nebuneşti, atitudinea fanilor de la OM şi organizarea. Am avut dreptate să spun asta şi să avertizez pe toată lumea. În acest fel, am evitat multe lucruri„, a declarat Lucescu, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la Salonic, înainte de meciul retur.

Între timp, deplasarea fanilor lui Marseille la Salonic a fost interzisă.

Reclamă

Olympique Marseille s-a impus cu scorul de 2-1 în partida tur a sferturilor de finală ale Conference League, desfăşurată în urmă aproape cu o săptămână. Returul este programat, joi, de la ora 22.00.

Răzvan Lucescu, comparat cu Pep Guardiola

Lucescu Junior a fost lăudat înainte de PAOK – Olympique Marseille de fostul său jucător de la Al Hilal, Bafetibi Gomis. Fostul internaţional francez a comparat jocul echipelor lui Răzvan cu acela al trupelor conduse de Pep Guardiola.

„Răzvan a fost lângă mine când am avut nevoie de el. Se inspiră din filosofia de joc a lui Guardiola. Mi-aş dori să antreneze o echipă din Ligue 1. L-am recomandat multor preşedinţi.

Reclamă 4 / 0/3

Din punctul meu de vedere, poate antrena lejer o echipă din primele şase din Ligue 1 şi poate surprinde foarte mulţi oameni”, a spus Bafetibi Gomis, despre Răzvan Lucescu, conform gazzetta.gr.

Cuvintele lui Gomis pentru antrenorul nostru vin după ce cei doi au câştigat Liga Campionilor Asiei şi campionatul cu Al Hilal.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și