Închide meniul
VIDEO

Olympique Marseille – PAOK 2-1 | Răzvan Lucescu anunţă calvarul pentru ultraşii lui Marseille: „Sper că OM va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2022, 9:55

Olympique Marseille – PAOK 2-1 | Răzvan Lucescu anunţă calvarul pentru ultraşii lui Marseille: „Sper că OM va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi

Fanii lui PAOK, la meciul din deplasare cu Olympique Marseille

Twitter PAOK

  • Olympique Marseille – PAOK 2-1
  • Scandal uriaş între ultraşii celor două echipe

Olympique Marseille – PAOK 2-1. Fanii echipelor Olympique Marseille şi PAOK Salonic s-au confruntat, joi seară, lângă şi pe stadionul Velodrome, înaintea meciului din Conference League, iar antrenorul grecilor, Răzvan Lucescu, şi-a exprimat regretul faţă de aceste incidente, care nu au loc în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilie.

Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi”, a declarat Lucescu, la conferinţa de presă de după meciul Olympique Marseille – PAOK 2-1.

Reclamă

Olympique Marseille – PAOK 2-1 | Violenţe în tribune şi lângă stadion

Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie şi au aruncat obiecte, fumigene şi bucăţi de scaune pe teren înainte de începerea meciului, care a fost întârziat două minute.

Reclamă

Nouă persoane ar fi fost reţinute: opt francezi şi un grec.

Olympique Marseille – PAOK | Bătăi crunte pe străzile din Marseille

A fost bătaie generală în Marseille, între fanii celor două echipe şi înainte de Olympique Marseille – PAOK 2-1, meciul din sferturile de finală ale Conference League.

Ultraşii lui Marseille s-au deplasat spre hotelul unde erau cazaţi cei mai mulţi suporteri ai grecilor. Cele două grupări s-au bătut cu bestialitate cu scaune şi cu ce au prins în mână înainte ca forţele de ordine să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

Conform gazzetta.gr, peste 3.000 de fani ai oaspeţilor au fost prezenţi la Olympique Marseille – PAOK , dar grecii nu au venit singuri. Mai mulţi ultraşi ai celor de la Partizan Belgrad au fost alături de ei, cele două galerii fiind înfrăţite. De cealaltă parte, suporterii lui AEK au fost de partea celor de la OM.

PAOK, învinsă la Marseille

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi cu Alexandru Mitriţă în componenţă, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Olympique Marseille, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

Mitriţă a intrat pe teren în minutul 75.

Învingătorii au marcat prin Gerson ’13 şi Payet ’45. Pentru PAOK a înscris El Kaddouri ’48.

În minutul 90+4, de la Marseille a fost eliminat Gerson.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”