Închide meniul

Răzvan Oaidă uimește după ce a fost infectat cu Covid-19: ”A fost o perioadă dificilă, dar benefică. Am avut timp să reflectez, să-mi analizez jocul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 15:44

Răzvan Oaidă uimește după ce a fost infectat cu Covid-19: ”A fost o perioadă dificilă, dar benefică. Am avut timp să reflectez, să-mi analizez jocul”

Răzvan Oaidă, după Dinamo - FCSB 0-3

SportPictures / Paul Ursachi via Hepta

”Am venit după o perioadă grea de COVID. A fost o perioadă dificilă, dar benefică. Am avut timp să reflectez, să-mi analizez jocul, meciurile, și consider că a picat bine oarecum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oaidă: ”Ne dorim să egalăm CFR”

Mă simt bine atât inter, cât și închizător. Am evoluat pe mai multe posturi. Ne aflăm într-un moment foarte bun, sperăm să-l prelungim cât mai mult posibil, să câștigăm puncte și să ne îmbunătățim jocul. Ne dorim să egalăm (n.r.- CFR Cluj în clasament)!”, a declarat Oaidă pentru FCSB TV.

În perioada în care FCSB a fost lovită de focarul de Covid-19, roș-albaștrii au continuat să câștige meciurile din campionat, 2-1 cu FC Argeș și 1-0 cu Farul. Vicecampioana a fost eliminată însă din Cupa României, la masa verde.

Mijlocașul de 23 de ani e cotat de transfermarkt la 500.000 de euro. În cele 12 meciuri din acest sezon, el a marcat un singur gol. În total, în 69 de partide, el a înscris de cinci ori, reușind și 5 assist-uri.

Voluntari – FCSB, duminică, de la 21:30

FCSB o întâlnește, în deplasare, pe FC Voluntari și țintește a opta victorie consecutivă în Liga 1, pentru a ține aproape de liderul CFR Cluj. Partida se joacă azi, la 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Înainte de duelul cu ilfovenii, FCSB e la șase puncte de liderul CFR Cluj, dar are un avantaj de două puncte în fața Craiovei lui Laurențiu Reghecampf. De cealaltă parte, Voluntariul e pe 6 și vine după două eșecuri, 0-2 cu FC Argeș și 0-1 cu CFR.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:30 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Vinicius, gol din penalty în El Clasico. Christensen a marcat după o gafă uriaşă făcută de Lunin! 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! Vezi toate știrile
Citește și