Închide meniul

Răzvan Raț îi avertizează pe fotbaliștii ucraineni să stea departe de Liga 1. „Ar putea să-și găsească echipe mai interesante!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 12:39

Răzvan Raț îi avertizează pe fotbaliștii ucraineni să stea departe de Liga 1. „Ar putea să-și găsească echipe mai interesante!

Răzvan Raţ are peste 100 de apariții în tricoul României

Captură Antena Sport

Răzvan Raț, care a jucat 10 ani la Șahtior Donețk, i-a sfătuit pe fotbaliștii ucraineni să nu semneze cu formațiile din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul lui Răzvan Raț vine la scurt timp după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să-i aducă la FCSB pe Sergiy Sydorchuk, de la Dinamo Kiev, şi Sergiy Kryvtsov şi Taras Stepanenko, de la Șahtior Donețk.

Răzvan Raț sfătuiește fotbaliștii ucraineni să stea departe de Liga 1

„Eu sper să nu, cred că mă înţelegeţi de ce. Aş vrea ca fotbalul în Ucraina să înceapă. Foştii mei colegi cu care eu mai ţin legătura… Cu tot respectul pentru fotbalul românesc, dar cred că ar putea să îşi găsească echipe mai interesante”, a spus Răzvan Raț, la evenimentul de inaugurare a noului stadionul Rapid.

Gigi Becali i-a invitat pe Sergiy Sydorchuk, Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov să se antreneze la baza FCSB-ului. În cele din urmă, cei trei jucători ucraineni au ales să se pregătească la FC Voluntari.

Latifundiarul din Pipera a sperat chiar să-i convingă pe cei trei jucători ucraineni să semneze cu FCSB până la finalul sezonului, însă fotbaliștii au refuzat propunerea.

Reclamă

Răzvat Raț a explicat de ce nu vor să joace la FCSB cei 3 jucători ucraineni

„Eu țin legătura cu ei în fiecare zi și sunt la 300 de metri de casa unde stau eu. Am vorbit chiar astăzi cu ei, râdeam împreună. La început nu râdeau, era pentru ei un șoc. Le-am zis ‘Wake up, aici e România, nu sunteți unde credeți voi’. Ei nu înțelegeau cum. 

‘N-am spus niciodată că semnăm. De unde tot tam-tam-ul ăsta?’ Din ce am citit, pentru că n-am văzut în direct, există o frază în care patronul FCSB-ului spune că Mircea Lucescu și-ar fi dat acordul în numele jucătorilor. Nu știu dacă e adevărat, n-am văzut live. Dar se înțelegea practic asta.

Nu, nu există varianta România la momentul ăsta. Ei sunt ofertați și din alte părți, dar la momentul ăsta există recomandări să nu o facă. Din partea anumitor… Sunt recomandări. Pentru că totuși e o chestie de interpretare, da? 

Reclamă 4 / 0/3

Ei au putut trece granița pentru că au mai mult de trei copii. Dar există și cealaltă parte care n-a putut să treacă granița (n.r. fotbaliștii fără cel puțin trei copii). Se poate interpreta acest lucru. Oficial, pot semna, dar nu cred că e cazul. Vor să se antreneze. Mai ales ca jucător profesionist, nu poți sta doua luni și să nu faci nimic. E un lucru normal”, a declarat Răzvan Raț, potrivit digisport.ro.

FCSB a cazat echipa U19 a lui Dinamo Kiev la baza din Berceni

Echipa U19 a celor de la Dinamo Kiev a ajuns, joi, la baza din Berceni a FCSB, acolo unde este cazată şi unde se va pregăti. Gigi Becali a anunţat că echipa ucraineană va avea la dispoziţie toate condiţiile.

Echipa de tineret a ajuns şi se antrenează la noi la bază. Le-am pus la dispoziţie toate condiţiile. Jucătorii ăia trei nu mai vin. Ei stau departe, stau în Pipera şi o să meargă să se antreneze la Voluntari.

Mircea Lucescu a mai fost la noi la bază. Doar sala de sport şi biserica nu le-a văzut. El a văzut multe baze sportive pe unde a antrenat dar i-a plăcut mult”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și