Închide meniul

Reacția acidă a lui Dănuţ Lupu, după ce Flavius Stoican a fost dat afară de la Dinamo: „Avea contract! Ce puteau să facă, să îl bată?”. Ce a spus despre Florin Răducioiu şi Iuliu Mureşan

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 12:40

Reclamă
Reacția acidă a lui Dănuţ Lupu, după ce Flavius Stoican a fost dat afară de la Dinamo: „Avea contract! Ce puteau să facă, să îl bată?. Ce a spus despre Florin Răducioiu şi Iuliu Mureşan

Flavius Stoican, out de la Dinamo

Profimedia

Flavius Stoican s-a despărţit astăzi de Dinamo. Dănuţ Lupu nu vede cu ochi buni această schimbare şi spune că, în mod normal, tehnicianul de 45 de ani n-avea cum să fie demis, din cauza contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Dănuț Lupu, după ce Flavius Stoican a fost demis de la Dinamo

„A plecat că a vrut el sau l-au dat afară alții? Nu putea să plece, că avea contract. Au trebuit să îl convingă. Aici sunt niște probleme mai delicate. Înseamnă că nu iubește Dinamo dacă a acceptat să ia niște bani și să plece. Înseamnă că, fără supărare, Răducioiu și Mureșan au fost de acord să îl dea afară.

Eu îmi doresc din tot sufletul cu Dusan, sau cine va fi, să salveze această echipă. Dar credeți că Dinamo, în situația actuală, poate să se salveze? Oricum, barajul sigur îl joacă. Uitați-vă câte puncte sunt diferență. Când l-au adus pe Rednic au spus că vine să salveze Dinamo. L-au dat afară și l-au adus pe Stoican ca să salveze Dinamo. La fiecare două luni aduc alt antrenor.

Aduci un antrenor care dă declarații că va salva Dinamo și apoi îl dai afară. Dacă Dusan nu îi va salva, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care se iau. Dar nu aveau cum să îl dea afară pentru că avea contract. Ce puteau să facă, să îl bată? Nici ce fac suporterii rapidiști, nici ce fac suporterii dinamoviși nu e bine. Conducătorii trebuie să pună antrenorii, nu suporterii. Ei n-au acest drept.”, a spus Dănuț Lupu, pentru sport.ro.

Flavius Stoican s-a despărțit de Dinamo, după 8 meciuri

Flavius Stoican a stat pe banca celor de la Dinamo pentru 9 meciuri şi lasă echipa pe locul 8 în play-out. Antrenor a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, chiar înainte de derby-ul cu Rapid.

Reclamă

În cele 8 meciuri, Stoican a înregistrat o victorie, două egaluri şi cinci înfrângeri. Flavius venise în locul lui Mircea Rednic, în Ştefan cel Mare. Conform playsport.ro, Stoican şi-a luat adio de la fotbalişti, la Săftica, în această dimineaţă.

Flavius Stoican e OUT de la Dinamo! Revine Dusan Uhrin

Conform sursei citate, Dusan Uhrin ar putea să îi ia locul lui Flavius Stoican. Cehul a mai condus-o pe Dinamo în alte două mandate, august – martie 2020 şi apriie – iulie 2021. Problemele financiare au reprezentat motivul pentru care acesta a plecat înaintea acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și