Închide meniul

Reacția fanilor lui Galatasaray dupa transferul lui Olimpiu Moruțan. „Poate să valoreze cel puțin 30 de milioane de euro! E un superstar”

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 18:43

Reclamă
Reacția fanilor lui Galatasaray dupa transferul lui Olimpiu Moruțan. „Poate să valoreze cel puțin 30 de milioane de euro! E un superstar

Reacția fanilor lui Galatasaray dupa transferul lui Olimpiu Moruțan

Profimedia

Suporterii lui Galatasaray au luat cu asalt rețelele de socializare imediat după ce Gigi Becali a anunțat transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția fanilor lui Galatasaray după transferul lui Olimpiu Moruțan

„Din punct de vedere tehnic, Moruțan este egalul lui Emre Mor. Dacă se îmbunătățește puțin, va fi un transfer excelent, în valoare de cel puțin 30 de milioane de euro”

„Tehnica de dribling a lui Moruțan este incredibil de bună. Este un superstar. Întoarcerile bruște și controlul balonului sunt la un nivel de top. Nu știm însă în acest moment care este capacitatea sa. În orice caz va face o muncă excelentă și asta nu va dura prea mult”

Reclamă

„Am așteptat mult timp și în cele din urmă avem parte de un final fericit!”

„Felicitări pentru transferul la Galatasaray, Olimpiu! Este un jucător pe care îl urmăresc. Dacă continuă să crească, poate deveni un adevărt lider la Istanbul”

Reclamă 4 / 0/3

„Cicâldău și Moruțan erau jucători buni în campionatul României, dar nu cred că vor avea succes în Turcia. Liga lor este destul de moale și nu cred că vor ține pasul cu liga noastră, care este mai de contact”

Olimpiu Moruțan s-a transferat la Galatasaray

Gigi Becali l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, pe 5.7 milioane de euro, dar poate pierde 1.5 milioane, sumă ce reprezintă bonusurile.

Astfel, jucătorul cotat la 2.8 milioane de euro trebuie să adune 10 meciuri în acest sezon pentru ca Becali să primească întreaga sumă. Mai mult, echipa trebuie să ajungă în grupele Europa League sau Champions League.

„Adică calificare Europa League sau Champions League și trebuie să joace 10 meciuri. Normal, dacă nu joacă 10 meciuri trebuie să-i dau banii înapoi, nu?

Eu aveam deja 7 milioane ofertă pentru el. Am fost încăpățânat și am cerut 10, dar dacă a jucat slab alea trei meciuri, vă dați seama. Am cedat și am ajuns la 5,7 milioane. M-am enervat și gata. M-am supărat și d-aia l-am și dat”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și