Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mititelu Jr., după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Zdenek Ondrasek la FC U Craiova 1984: „Eu asta ştiu!” Ce transferuri a mai anunţat patronul oltenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 20:52

Reacţia lui Adrian Mititelu Jr., după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Zdenek Ondrasek la FC U Craiova 1984: „Eu asta ştiu! Ce transferuri a mai anunţat patronul oltenilor

Adrian Mititelu Jr. a adus un fost jucător de la Udinese

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit că Zdenek Ondrasek nu va rămâne în România, aşa cum a lăsat Gigi Becali să se înţeleagă. Totuşi, Mititelu Jr. a anunţat că va aduce la echipă un atacant care nu a mai jucat în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a spus că Ondrasek nu rămâne în România

„Din câte ştiu eu, Ondrasek nu va rămâne în România. Nu mai contează dacă ni l-am dorit, atât timp cât el nu va continua în campionatul nostru.  O să vină un atacant cu experienţă, care nu a mai jucat în România. Vom mai face maximum două transferuri până la încheierea perioadei de mercato.

Prestațiile noastre au fost încântătoare și ar fi trebui să avem mai multe puncte în consecință. Poate că și la CFR Cluj am fi meritat un egal având în vedere că am reulit să să revenim când nimeni nu se mai aștepta. Și de la Voluntari pot spune că trebuia să ne întoarce cu cel puțin un punct. Am avut ocazii mari și am pierdut nemeritat. Consider că ar fi trebuit să avem măcar 6 puncte adunate după aceste trei meciuri. La cum am văzut echipa suntem cam la 60 și ceva la sută din potențial”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Realitatea Sportivă.

Zdenek Ondrasek şi-a reziliat contractul cu FCSB! Suma incredibilă primită de la Gigi Becali pentru doar 100 de minute

Zdenek Ondrasek şi-a reziliat azi contractul cu FCSB, după ce a fost criticat constant de Gigi Becali, scrie GSP.ro. Acesta a jucat doar 110 minute, 65 în Liga 1 şi 45 în preliminariile UEFA Conference League.

Atacanul i-a cerut lui Gigi Becali salariul până la iarnă, însă patronul FCSB nu a fost de acord. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar latifuniarul din Pipera îi va achita patru salarii, adică 80.000 de euro. FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe Ondrasek de la Viktoria Plzen. În stagiunea precedentă din campionatul Cehiei, acesta a înscris 6 goluri în 31 de partide.

Reclamă

32 de ani are Zdenek Ondrasek. El este cotat de transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și